Výzva – Jeden měsíc běžce

Výzva – Jeden měsíc běžce

Je září a spousta z nás řeší začátek školního roku. O předsevzetích z 1. ledna už ani nevíme. Ale co když si nastavíme krátkodobý cíl, který nás může dovést až k tomu vysněnému?

Když jsem si na Silvestra v roce 2014 stanovila cíl uběhnout 1200 km, byla jsem přesvědčená, že sama sebe nezklamu. A na rozdíl od mnohých jsem cíli nesmírně blízko! Jenže jak jsem přidávala na intenzitě běhu, tak jsem jej chtěla dosáhnout stále dřív. V jednu chvíli to vypadalo, že své kilometry spolknu už v srpnu. Jenže jsem ztratila motivaci. A tak jsem se rozhodla, že i přes všechnu práci a rodinné povinnosti, vyzvu sebe a své okolí, abychom ten zbytek dali společně.

Tímto způsobem tedy vznikla 31. 8. 2014 výzva „Jeden měsíc běžce“, do které se postupně začalo přihlašovat stále více lidí i z jiných koutů naší země a do této chvíle se připojilo víc než 50 běžců, kteří se rozhodli zdolat v průběhu září 250 km. Jsou to amatérští běžci, kteří se rozhodli nesedět doma a nehledat důvody, proč to dneska nejde.  Naopak se rozhodli, najít ten správný důvod, proč se do běhání zakousnout.

Pokud i vy máte ten pocit, že potřebujete jen trochu „nakopnout“ a postrčit , přidejte se k nám. Nic vás nesvazuje, nic vás nenutí. Tím hnacím motorem budete vy sami, až uvidíte, jak ostatní polykají své kilometry a vy budete stát ve dveřích a rozhodovat se, jestli raději dnes nezůstat doma. Jenže na konci měsíce vás bude hřát pocit, že jste to dokázali.

Přihlášení není vůbec složité: stačí napsat na fb stránky Jeden měsíc běžce své jméno a příjmení. Tím budete zařazeni do výsledkové tabulky a můžete začít sbírat své kilometry.

Projekt Jeden měsíc běžce podpořil i Pavel Hakim Majer - náš úspěšný bojovník K1