Vzorované platformy a barevné žabky - boty z kolekce F&F

Vzorované platformy a barevné žabky - boty z kolekce F&F

Letní kolekce bot britské značky F&F je plná barev. Najdeme v ní různé provedení žabek ve výrazných barvách, sandálky na ploché podrážce zdobené výšivkami anebo také extravagantní platformy.

Co se týče bot, chybu letos určitě neuděláte s červenou, růžovou modrou a zelenou! 

Pokud jste pohodářky, nejvíce vám asi udělají radost tzv. slippers. Jsou plátěné a mají gumovou podrážku, takže se hodí ke sportovním outfitům.
Jsou vlastně něčím mezi klasickými plátěnými tenisky a balerínami. Oboje ale F&F také nabízí. Baleríny jsou s výraznou špičkou, páskem kolem kotníku a vzorovanou patou, dodají tak šmrnc i jednoduchému outfitu do teplých dní.

A až si počasí opravdu bude říkat o lehké šifónové šaty a sluneční brýle, doplnit je můžete jednoduchými sandálky v různých barevných provedeních. Na výběr máte mezi tyrkysovou, hnědou, černou, bílou, ale také mezi stříbrnou a lososovou. Pro klasický městský look by potom neměly chybět tzv. gladiátorky, které jsou oblíbené již několikátou sezónu. 

Další články o botách

Ani platformy se ale netěší menší oblibě než předchozí typy bot. Prodlužují nohy, jsou pohodlné a dokáži skvěle doplnit jak kraťasy, tak džíny i sukně. V letní kolekci F&F najdete boty na klínku v různých barvách. Nechybí ani klasické sandály na širokém podpatku, který bude jistě pohodlnější než ten jehlový. Módní jsou také široké pásky okolo kotníku. Letí červená, zelená i růžová barva! 

Jaké z bot se vám líbí nejvíce?

 

Zdroj: ffmoda.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram