Vztah ženy se svými hodinkami je víc než posvátný

Vztah ženy se svými hodinkami je víc než posvátný

Nalezení správných hodinek je trochu jako hledání manžela. Vyberete-li si ty pravé, zůstanete spolu navždy! Se špatným výběrem budete chtít skoncovat po roce nebo dvou.

 

Ana Maria Pimentel, ředitelka doplňků u Neiman Marcus zašla  ještě o krok dál. Ona totiž namísto zásnubního prstenu začala své manželství právě s hodinkami. Zasnoubili jsme se s 1954 Rolex Oyster,“ říká.

Vztah ženy a jejích hodinek je opravdu posvátný. Claire Distenfeld, 27-ti letá majitelka koncepce boutique Fivestory na Manhattan 's Upper East Side, vzpomíná  a truchlí nad ztrátou hodinek Franck Muller Cintrée Curvex, které obdržela jako dar k promoci. Měla jsem čtyřletou pauzu poté, co jsem je ztratila," říká. „ Myslela jsem, že nejsem  hodna mít po této zkušenosti nějaké hodinky". Nyní je ale Distenfeld hrdá Rolex dívka.

 

„Maskulinní a sportovní styl hodinek se ve světě žen těší velkému obdivu," říká Caroline Issa, výkonná ředitelka módního časopisu Tank. Například Madonna byla párkrát spatřena, jak po Londýně běhá s pánským modelem hodinek Longines. „Je rozhodně vidět, že u žen je trend nosit velké, sportovně laděné hodinky,“ přidává Pimentel.

 

 

Pro ženy, které chtějí klasický a nadčasový vzhled je Maurice Lakroix, konkrétně model  MP6518-SS001-330, jako stvořený. Barva ciferníku je černá, sklo je safír a pásek je kožený.

 

 

 

Pro ty, kteří chtějí něco světlejšího, je tady Junghans 047/4254.00 s kruhovým ciferníkem a světle modrým koženým páskem.

 

 

 

 

Máte-li rozumně investovat do nových hodinek svých snů, rozhodně nepodceňujte svůj šatník, protože to, co s hodinkami nosíte je důležité.

Kromě zlaté se stále drží stříbrná barva z nerezové oceli a bílého zlata. Stále populárnější jsou hodinky z růžového zlata.  Ale pokud ještě nejste připravené plně se zavázat k jednomu modelu, vždy je tady možnost mít hodinek víc.  

Zdroj: hodinky-koscom.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram