Wella na Picasso Hair Show

Wella na Picasso Hair Show

Součástí dvacátého a bohužel posledního ročníku již tradiční Picasso Hair Show byla soutěž kadeřníků pracujících se značkou Wella s názvem Wella Trend Vision spojená se dvěma nezapomenutelnými vlasovými show.

 

Soutěžilo se ve dvou kategoriích: Young talent a Colour. Z mladých kadeřníků do 30 let porotu nejvíce zaujala Lenka Walderová a cenu za nejlepší probarvení účesu si odnesla Gabriela Kejmarová, obě vítězky pojedou bojovat do Monaka.

Mezi rozhodováním o vítězi se navíc mohli diváci kochat pohledem na výkony kadeřníků přímo na jevišti. Nejprve se se svojí tajemnou alegorickou vlasovou show představil Jaroslav Kožušník a v dalším vstupu jsme viděli dokonce 17 kadeřníků, kteří v rámci show Virtuosi di Wella ukázali, že jsou, pokud jde o vlasy, skutečnými umělci. Na svých modelkách totiž vykouzlili krásné a originální účesy a ještě si u toho stihli zatancovat.

Naši redakci nejvíce zaujala práce Evy Čapkové, která vytvořila na svojí modelce tento nádherný drdol s copy ze čtyř pramínků vytvářejícími efekt krajky.

 

Zdroj obrázků: Eva Čapková

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram