WOB nebo LOB, který si vyberete vy?

WOB nebo LOB, který si vyberete vy?

BOB je stále jeden z nejpopulárnějších účesů posledních několika let, a nyní dostává novou podobu, které podlehly i slavné osobnosti. Přichází smyslný WOB a panenský LOB.

Když už máte pocit, že přišel čas na změnu účesu, většinou volíme mezi krátkými a dlouhými vlasy. Letošním horkým trendem, který jsme již mohli vypozorovat nejen u známých modelek, se stává pohodlné středně dlouhé mikádo.

Nejnovější reinkarnace BOBU v podání celebrit jsme mohli vidět například na předávání cen BAFTA či Grammy Awards 2015, kde je na červeném koberci hned v několika stylech představily Rosamund Pike, Taylor Swift i Katy Perry. Nespoutaná hříva chaotických vln v délkách od uší až po ramena skvěle sedí nejen Byoncé ale také Kim Kardashian. Je jasné, že kratší vlnitý wob i delší panenský lob se stává mega trendem letošní sezony

WOB je přeci jen pouze zvlněná verze klasického BOBU, ale je neuvěřitelné, jak přidání struktury a objemu tomuto účesu dodává mnohem modernější a mladistvější vzhled. Hodí se ke všem tvarům obličeje a je ideální pro ženy s přirozeně vlnitými vlasy. Skvěle bude vypadat i u rovných vlasů, kterým můžete vdechnout potřebnou strukturu šikovným přípravkem na styling s mořskou solí.


LOB je nejdelší a nejhladší verze BOBU, sahající po klíční kosti, která již loni zavládla mezi účesy celebrit a letos se jistě neomrzí. Perfektně se hodí k oválným tvářím, přidává na symetrii a svůdnosti. S LOB jsou vaše vlasy dostatečně dlouhé, abyste je mohla svázat do culíku či drdolu a zároveň ne tak dlouhé, abyste strávila hodiny s kulmou či žehličkou.


Zdroj: swide.com, pinterest.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram