Young Versace F/W 2014

Young Versace F/W 2014

Ikona mezi módními značkami Versace od roku 2012 navrhuje svou módu také dětem. Pod značkou Young Versace najdete barevné a hravé kousky s prvky rockového stylu.

Italská značka Versace je známá svými luxusními vzory s duší sicilské a řecké kultury, řezanými hranami a výjimečným stylem. Young Versace přináší dětem stejně živou módu s bohatými odstíny výrazných barev, barokních tisků i jemnějších prvků.

Letošní kolekci Podzim/Zima 2014 ovládly tmavší barvy kombinované s luxusní zlatou, nádhernou modrou a výraznou červenou.


Kolekce je lehce rebelská s nepopiratelným duchem rock'n'rollu.


Young Versace je o zábavných potiscích, živém mixu tvarů a barev a nápaditém zpracování kultovní Medúzy z řeckých bájí v zářivých pozitivních tónech.


Vše je dotaženo až do nejmenších detailů. Všimněte si například zdobení na špičkách tenisek nebo výrazných ozdobných přezek ve zlaté a stříbrné, jak jinak než s vyraženou hlavou Medúzy.

Na chlapeckých tričkách je dokonce zvěčněn vlastní pes Donatelli Versace, Jack Russel Audrey, v nejrůznějších podobách.

I v této kolekci se objevuje oblíbené punkové téma, které bylo, a stále je v poslední době vidět, u celé řady módních návrhářů „dospěláckých kolekcí“. Přirozeně je přizpůsobeno pro mini-skříně a v dětském podání nepůsobí tak brutálně, jako v některých případech.

Young Versace je jednoznačně vedoucí značkou italské chic módy i pro děti.

Zdroj: versace.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram