Yves Saint Laurent má novou tvář pro svůj make-up

Yves Saint Laurent má novou tvář pro svůj make-up

Již brzy budete moct vídat novou tvář v reklamách na make-up značky Yves Saint Laurent Beauté.  

Modelka Staz Lindes byla jmenována velvyslankyní pro nový make-up Beauté. Lindes se objevila nebo brzy objeví v reklamách na výrobky, jako jsou Vernis à Lèvres, Touche Eclat, Tint u značky Balmain 2017 či L'Oréal. Staz Lindes však není pouze modelkou, je to mladá rebelka, která má dívčí kapelu Paranoyds, hraje na kytaru, fotografuje a věnuje se modelingu. Je dcerou kytaristy z Dire Strait, Hala Lindes a její plné jméno je Nastassia.

„V dnešním rychle se měnícím digitálním světě individualistů, experimentování a nebojácnosti, je uvědomění si takové, jaké definuje opravdu kultovní krásu,“ řekla značka YSL Beauté v tiskovém prohlášení a dodala, že Lindes vystihuje podstatu krásy 21. století. Je tedy věrným vyobrazením dnešní silné ženy.

„Lindes je geniální umělkyní, věrnou sama sobě a je symbolem své generace,“  svěřil se Stephen Bezy,  mezinárodní generální manažer Yves Saint Lauren Beuaté. K vyjádření doplnila své i samotná modelka: „Během mých středoškolských let jsem kopírovala styl francouzských hereček ze šedesátých let, kam spadal i pan Saint Laurent. Alespoň tak jsem se vždy cítila přirozeně a spřízněná se značkou YSL – mladistvá, chladná, ostrá a luxusní.“

Lindes má přes 66 tisíc sledujících na svém Instagramu a nedávno se objevila v ruském časopise Vogue či na titulce amerického W magazine. Jako modelka se také prošla po módním mole v zastoupení pro Jeremy Scotta, Soniu Rykiel či Dior.

instagram.com/yostazyo

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram