Z Himálaje mezi české stromy

Z Himálaje mezi české stromy

Léto je za dveřmi a s ním přichází i období pohody a odpočinku v městských parcích. Konečně nastal čas vyrazit ven mezi stromy a strávit příjemný čas ve společnosti rodiny a přátel. 

A aby byl čas odpočinku pohodlný, je nutné být připravený. Vybrali jsme 3 produkty z Himálaje, které vám odpočinek v parku maximálně zpříjemní. Co si můžete vzít? Parky mají zásadní vliv na kvalitu života obyvatel žijících ve městech. Kompenzují jim nedostatek blízké přírody a to je důvod, proč v nich lidé tráví tolik času. Aby byl pobyt v parku příjemný a pohodlný, připravila organizace MOST ProTibet výbavu, která by vám v parku neměla chybět.

DEKA

Základem je deka. Pohodlná a odolná deka, na které se bude dobře sedět a udrží teplo. Deka je odolná vůči skvrnám a mačkání, což při pravidelném venkovním používání oceníte. Je příjemná na dotek, takže po sportovní aktivitě si užijete chvíle, kdy na ní můžete ležet a odpočívat. Rozměry deky jsou dostačující, přesně 95 x 204 centimetrů.

 

Deka je dostupná v mnoha vzorech a barevných variacích.

POLŠTÁŘ

Sedět přímo na zemi nemusí vyhovovat všem. Pokud si chcete dopřát pro sebe nebo své děti ještě větší komfort, můžete si s sebou vzít pohodlný polštář.

Polštáře jsou dostupné ve dvou provedeních. Jeden z nich lze složit napůl a v přiloženém obalu snadno přenášet. Tento polštářek je z horní strany ozdoben tibetským motivem a lemován tradiční látkou. Ze spodní strany je šusťákový materiál, který chrání před vlhkem. Ten druhý byl vyroben v šicí dílně v Dharamsale a jeho horní část je z tradiční pruhované tkané látky, která je doplněna pevnou černou látkou po stranách. Polštář je doplněn zipem, lze tedy vyndat vnitřní kapsu s náplní a obal vyprat či doplnit náplň. Na boční straně je úchyt, za který je možno polštář přenášet. 

Polštáře jsou dostupné v několika vzorech a barvách, vyberte si ten svůj.

KALHOTY

Parky pozitivně ovlivňují duševní a fyzické zdraví lidí, takže pravděpodobně je pro vás místem aktivního odpočinku. Nedílnou součástí výbavy jsou tak i pohodlné kalhoty. Vhodné na pohyb i následný odpočinek. Dámské i pánské kalhoty jsou volné a v jednoduchém střihu. Můžete si vybrat z několika typů – s nohavicemi ukončenými manžetou, s rozšiřujícími nohavicemi a se šňůrkou ke stažení.

Ideální na letní odpoledne do parku. 

 

Internetový obchod s originálním zbožím z Tibetu a Indie je jedním z projektů organizace MOST ProTibet, která podporuje tibetskou kulturu v Tibetu a indickém exilu. Výtěžek z prodeje produktů putuje k tibetským komunitám.

Děkujeme za vaši podporu. Shop ProTibet

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram