Z podzimního lookbooku Atelier Versace čiší elegance a luxus

Z podzimního lookbooku Atelier Versace čiší elegance a luxus

Pokud jste někdy snila o opravdu pohádkových šatech s moderním pojetí, věříme, že Atelier Versace všechny tužby (nevědomky) splnil v podzimní kolekci. 

Moderní pohádka

Nesmrtelný glamour, pro který je značka Atelier Versace tolik známá, proklouzl v podzimní kolekci 2018 do každého záhybu látky, do každé ozdoby, třásně, pírka a korálku. Italská značka uvedla kolekci o dvaceti večerních modelech, které ohromily a vzaly dech. Od minišatů přes obepnuté maxišaty až k večerním robám s objemnými princeznovskými sukněmi. Versace probudila v moderních ženách touhu stát se princeznou. Provedení modelů bylo bezchybné, podstata vysokého krejčovského umění se naplnila. 

Šupiny, peří a třásně

V kolekci se promítá ruský vliv, konkrétně inspirace Petrohradem. A modelkou se tím pádem nemohla stát žádná jiná než proslulá Natasha Poly. Byť se mnohým z vás teď jistě vybavil bohatý ruský styl, pro nás blízký nevkusu a přeplácanosti, Atelier Versace udržel celou svou kolekci na hranici vkusu, elegance, luxusu a ženskosti. Různorodost modelů se mu povedla zejména díky mnoha použitým materiálům včetně třásní, peří, flitrů, zlatých plastických ozdob nebo také alternací rybích šupin se sestupným ombré efektem. Večerní šaty zaujaly především svou unikátností, navzájem se sobě nepodobaly, přesto kolekce působila jednolitě. Tomu říkáme umění. 

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram