Zábavná trika, elegantní boty i moderní kraťasy- pánská móda na ZOOT

Zábavná trika, elegantní boty i moderní kraťasy- pánská móda na ZOOT

Internetový obchod zoot.cz má v nabídce mnoho originálního a především moderního oblečení. Pánové si mohou vybrat ze široké škály zábavných i elegantních triček, barevných či vzorovaných kraťasů nebo některé ze zajímavě provedených bot. 

Z nabídky triček si na ZOOT vybere opravdu každý. Nesmtelným vtipálkům se zalíbí trička s vtipnými nápisy, jako je např. "Poslední čistý triko" nebo "Miluju kocovinu". Sportovním typům kápnou do noty barevná trička s obrázky. Pro klasické městské elegány všech věkových kategorií eshop nabízí pruhovaná polotrička, zajímavé potisky inspirované ulicemi velkoměst nebo výstřihy do V. 

  

Stejně dobře jako trika si vyberete i kraťasy. Je libo  kvalitní vyšisovanou džínovinu, army vzory nebo barvy, ve kterých konečně rozzáříte české ulice? V bohatém sortimentu narazíte především na střihy těsně nad kolena a pravou bavlnu, zato rozdílné zpracování. Na procházky okolo moře se bude hodit vzor bílých kotviček na tmavě modrém podkladu, na městský look zase uplatníte dobře kombinovatelnou béžovou. 

Pro ty z vás, kteří se cítíte nejlépe v teniskách, má zoot připravené tenisky i kecky v různých barvách i provedeních. Kromě klasického Converse stylu, by vás mohla zaujmout kolekce značky Vans, která představila tenisky na trochu nový a také elegantnější způsob. Tento model Vans Chauffeur je k dostání ve více barevných kombinací. Ti, kteří se musí držet u čisté formálnosti si vyberou mezi semišovými i koženými polobotkami, především v tělových odstínech s akcenty tyrkysové či jahodově červené nebo v moderní námořnické. 

 

Další články o botách

 

Zdroj: zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram