Zábavné odstíny laků na nehty ESSIE

Zábavné odstíny laků na nehty ESSIE

Americké laky na nehty Essie jsou celosvětově známé. Značka nabízí opravdu nepřeberné spektrum odstínů a při nové příležitosti představuje nové barvy a kolekce.

Laky jsou velice kvalitní, neodlupují se. Za rok 2014 stačili vydat už 3 nové edice- resort, jarní a neonovou. Všechny odstíny jsou jedinečné a originální.

A věřte, že stojí za to!

Resort 2014- Resort fling
První kolekce je složena pouze ze čtyř odstínů, ale barvy jsou zato kombinovány opravdu pečlivě.
První odstín je
broskvový s nádechem růžové. Temná fialová Under the twilight je jedinou tmavou barvou v celé kolekci, určitě se bude hodit na párty nebo jen na obyčejné večerní posezení v baru. Třetí barvou je světlá modrá a i přestože je opravdu bledá, kryje plně ve dvou vrstvách a dosáhnete barvy jako v lahvičce. Odstín coctails&coconuts je nude barva se stříbrným shimmerem, jako dělaná k plavkám na dovolené u moře.

Spring 2014- Go chic!

Spring 2014- Go chic!
Jarní kolekce šesti odstínů je zajímavě nakombinovaná ze čtyř světloučkých barev a dvou opravdu výrazných!
Krásná je světlá pistáciová s názvem
fashion playground. Druhá světlá je potom klasická růžová romper room, která poslouží k efektu upravených, ale ne příliš výrazných nehtů.
Další nude lak pro toto jaro je krásný odstín
spin the bottle, který se zdá, že nebude házet odlesky ani do hnědé ani růžové a ani do meruňkové. Modrá připomínající džínovinu je rozhodně pro jarní dny skvělou volbou, na rozdíl od kolegů je tento lak už poměrně výraznější. A dvě výrazné na konec- style hunter je jednoduše naprosto sexy růžová, možná až trochu do neonova. Azurová modrá hide&go chic je jako pohled do hlubokého oceánu- zalíbí se vám!  

Neons 2014 - Nic není tabu
Neonové odstíny jsou v módě už několikátou sezónu, ale kromě klasické zelené, žluté, oranžové a růžové, představuje Essie novou kolekci 2014 se šesti nevšedními odstíny.
Krásné jsou odstíny v tónech modré a fialové- chills&thrills, neonová levandulová sittin' prettya neonová aquamarínováI'm addicted. Protože pokud by si mořská panna nevybrala hide&go chic z předchozí edice, její volbou by jednoznačně byla tato! Neotřelým odstínem je jistě i limetková zelená nebo korálová s názvem serial shopper.
A po zelené pravděpodobně nejvýraznější too tabu neonová růžová s nádechem fialové. Jako stvořená pro popíjení koktejlů na rozpálených plážích.

Značka Essie do České republiky zatím vůbec nedorazila a tak jsou laky k sehnání přes internetové eshopy za cenu okolo 300Kč. Jaký odstín bude právě ten váš?

 

Zdroje obrázků: essie.com;
it.paperblog.com;
oflifeandlacquer.com;
alllacqueredup.com;
littlebottlesoflove.blogspot.com 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram