Zábavné workout outfity, dostupné v řetězcích

Zábavné workout outfity, dostupné v řetězcích

Internet je zaplavený upravenými sportujícími slečnami ve vyladěných outfitech. Pár outfitů z běžných řetězců dala pro vás dohromady i naše redakce. Věřte, že se hned bude cvičit lépe!  

 

Je skvělé, že běžné řetězce čas od času zabrousí také do sportovních oblastí a představí i kolekci určenou na sport. To aktuálně udělal New Yorker a jeho nová kolekce Athletics je v barvách žíhané tmavě šedé společně s kontrastní oranžovou a neonově žlutou
( K dostání je i kolekce pro muže! Můžete se tak s partnerem skvěle doplňovat!)

     

V New Yorkeru seženete sportovní minikraťasy s jemným zvířecím vzorem, ale i jednobarevná tílka a trika s neonovými detaily. Všechno oblečení je funkční, takže se stará o správné odvádění potu. 
New Yorker ale není jediný řetězcový obchod, který nabízí sportovní kolekce. Velký výběr seženete i v H&M. Tam jsou k dostání stylové a především hezky barevné sportovní podprsenky i tílka. A proč to neskombinovat dohromady, že? 

 

U většiny sportů je ale po praktické stránce nejdůležitější obuv. Stejně tak z ní můžeme vykouzlit nejstylovější část vašeho outfitu! Má to hned několik výhod - barevných, komfortních a trendy bot seženete nespočetně a nezáleží na vaší postavě! Jsou prostě každé z nás! 
I ty se dají sehnat v řetězcích. Za uvážení však stojí, že naše chodidla je zřejmě příliš neocení. Každopádně pěkné kousky nabízí F&F nebo i New Yorker. Přesto doporučujeme porozhlédnout se u sportovních značek- Nike a Adidas Vás jistě zahltí spoustou stylových modelů!

 

Jaký máte vy nejstylovější outfit na sport? 

Zdroj: newyorker.de
ffmoda.cz
hm.com
nike.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram