Žabky a balerínky ZAXY vás budou letos bavit

Žabky a balerínky ZAXY vás budou letos bavit

Není to přímo tak, že by značka ZAXY kopírovala Mel. Ovšem značnou podobnost u provedení balerín upřít nemůžeme. Každopádně je cenově dostupnější variantou pro ty, kteří si Mel dovolit nemohou. 

Čistokrevná brazilská značka založená na hravém designu, pohodlnosti a praktičnosti. Hned zprvu se nabízí připomínka, že provedení jejích balerínek se nápadně shoduje se značkou Mel. Ano, jistá podobnost je dost zřejmá. Přesto bychom ale neměli propadat dojmu, že se jedná o nevkusné kopírování. Fakt, že Zaxy využívá plast k vyhotovení svých modelů a vykrojené baleríny zdobí většími kontrastními květy, nám pravomoc soudit nedává. Pozitivní zprávou je, že jejich baleríny se pohybují okolo 900 Kč, což znamená úsporu minimálně několik set na páru oproti Mel. Ovšem pokud jste zvyklá na nezaměnitelnou vůni nových Mel botiček, u Zaxy se vám ji nedostane.

  
Růžové 899 Kč ; Sluníčkové 899 Kč ; Modré 899 Kč

Jsou stylové. Hravé. Dívčí. Roztomilé. Jejich filosofie zakládá právě na těchto přívlastcích a z toho plyne i celý koncept značky. Pokud se necítíte na nošení plastových bot po městě, na letní dovolenou byste pár žabek ale přibalit mohla zkusit. Jsou zdobené lesklou mašlí, která rozhodně na pláži i promenádě zazáří. K tomu se pyšní nejen návrhem, ale i výrobou přímo v Brazílii a taky ceněnou 100= recyklovatelností. Dříve se slovo recyklovat pojilo především s nelíbivými věcmi; obyčejným oblečením, důchodcovskými botami a pet lahvemi. Dnes proces recyklace došel mnohem dál a díky tomu nám umožní chránit životní prostředí i tam, kde byste to nečekala. U plastových bot.

  
Černé 669 Kč ; Růžové 669 Kč ; Bílo-stříbrné 669 Kč

"Občas mám pocit, jako bych chodila po obláčcích. Možná je to tím, že obouvám Zaxy!" 

answear.cz ; facebook.com/zaxyusa

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram