Začaly zimní výprodeje - kam vyrazit pro kousky, které sháníte?

Začaly zimní výprodeje - kam vyrazit pro kousky, které sháníte?

Zimní výprodeje už jsou v plném proudu. A je tak ideální čas porozhlédnout se po kouscích, které ve svém šatníku stále postrádáte. 

První zlevňovací vlna dorazila těsně před Vánocemi a stále trvá. V tomto období je skvělé vyrazit do obchodů. Proč?  Ta pořádná zima nás ještě čeká. Pokud Vám chybí pořádný zimní kabát, teď ho utržíte minimálně o třetinu levněji a co je třeba podotknout - v obchodech jsou stále plné stojany a je z čeho vybírat!

Jestli opravdu sháníte kabát, za pokus určitě stojí podívat se do C&A. Tento obchod nenabízí úplně módu extravagantní, kolikrát spíše pro starší ženy. Ale tentokrát by si tam svůj kabátek či bundu mohly najít i ženy mladší. Jejich prodejny jsou stále plné prošívaných kabátů, parek, elegantního flauše i praktického šusťáku.

Po těch opravdu elegantních kabátech se pak poohlédněte v Zaře. 


Super svetry vyprodávají v H&M. Najdete tam vtipné svetříky, úplety i kardigany za poloviční ceny. Stejně tak velký výběr mají i v Lindexu, tam zlevnili i zajímavé topy a halenky. A navíc mají 50% slevu na zbytek limitované kolekce Jean Paul Gaultier. 

 

Ještě pořád jste nenašla nové kozačky dle svých představ?  Co navštívit Humanic?  I tady začaly výrazné slevy, jak na vysoké kozačky, tak i na kotníkové boty a tenisky. Slevy vládnou i v obuvi CCC, kde určitě doporučujeme pokouknout po kvalitní značce kožených bot Lasocki. 

Zdroj: google.com,hm.com
humanic.com,ccc.eu
lindex.com,zara.com
c-and-a.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram