Zahalte se do podmanivých květinových vůní sprchových gelů Radox

Zahalte se do podmanivých květinových vůní sprchových gelů Radox

Také milujete vůni darovaného pugetu nebo čerstvě natrhaných květin? Dopřejte si ten pravý požitek příjemně lehkých a okouzlujících květinových vůní také ve sprše se sprchovými gely Radox.

Radox vám přináší dvě nové zajímavé kombinace fantastických vůní a zajímavých přísad. Všechny milovnice květinových vůní si mohou vybrat mezi variantou gelového či krémového složení.

Krémový sprchový gel Radox Radiant doslova rozzáří vaše tělo i mysl
Okouzluje vás vůně magnólie, která je symbolem čistoty a ženské krásy? Nechte se učarovat její smyslnou vůní v kombinaci s krémovou konzistencí, které v sobě spojuje sprchový gel Radox Radiant. Probuďte své smysly a proměňte každodenní rutinu v opravdový zážitek ze sprchování. Díky krémovému složení s bohatou pěnou vám bude vaše pokožka připadat hebká a vláčná a vy se budete cítit přímo výjimečně.

Odzbrojující relaxaci si užijete s dámským sprchovým gelem Radox Relax
Absolvovala jste náročný den, po kterém si potřebujete oddychnout? Rozmazlete své tělo i mysl netradičním spojením vůně levandule a vodního leknínu, které vám dodá příjemný pocit pohody a dokonalého uvolnění. Se sprchovým gelem Radox Relax zapomenete na všechen stres a po sprše se budete cítit jako znovuzrozená.

Proč ženy milují květiny…
Neexistuje snad žena, které by květina nevykouzlila úsměv na tváři. Ať už darovaná, nebo vlastnoručně natrhaná. Proč mají ženy tak rády květiny? Květiny připomínají ženám nevšední okamžiky – vyvolávají vzpomínky na člověka, který jim květinu předal a na slova, která přitom říkal. Květiny jsou i hezkým bytovým doplňkem, který ho zároveň příjemně provoní.

Ne každý možná ví, že květiny mohou nést také svůj význam.
Jaký význam mají květiny obsažené ve sprchových gelech Radox Radiant a Radox Relax ?

   Levandule = úcta a láska k obdarované osobě
   Magnólie = nevinnost a půvab
   Leknín = čistota srdce

Zdroj: emcgroup
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram