Zajímá vás výroba high-end značek? Burberry ukazuje proces, kterým prochází jejich šátky

Zajímá vás výroba high-end značek? Burberry ukazuje proces, kterým prochází jejich šátky

Luxus na první pohled i dotek. Pravý kašmír v unikátním spojení moderních i klasických odstínů. Ano, signifikantní šátky Burberry. Ale jak probíhá jejich výroba?

Burberry letos oslavuje jeden ze svých nejikoničtějších kousků - šátek. Přichází s velkou novinkou, která umožní jejich zákazníkům naprostou personalizaci objednaného šátku. Značka Burberry představuje takzvaný Scarf Bar, který umožní klientům vybrat si odstín, motiv a druh kašmíru. Zmiňovaný nový typ nákupu při této příležitosti prezentuje i formou videa, které zachycuje celý proces výroby.

Kompletně všechny šátky Burberry pocházejí ze specializovaných farem na území Skotska. Vyrábějí se ze 100% kašmíru, který je omýván nejčistšími vodami v celém Skotsku a nakonec je dokončován i kontrolován lidskou rukou, která odhalí sebemenší nedostatky. Právě i tímto unikátním a plně zodpovědným přístupem k výrobě se cena šátků Burberry šplhá do tisíců korun. Nicméně také platí, že nákup luxusního šátku s monogramem Burberry je nejen důkazem skvělého vkusu, ale také uvědomělosti. A té je v dnešní době třeba čím dál tím více.