Zaměřeno na detail: festivalové doplňky

Zaměřeno na detail: festivalové doplňky

Ano, všichni hudební nadšenci jásejme, festivalová sezóna 2019 je právě zahájena! Jste připraveni na pořádnou dávku festivalové inspirace?

Květen, brána do rozkvetlé přírody, ale také brána do společenského vyžití v podobě festivalových koncertů. Ne vždy se počasí na váš vybraný festival vydaří, a tak jste zklamané, že na místo maxi volných šatů, jste nucené zvolit džíny s teplou mikinou či jarní bundou. Poradíme vám doplňky, ve kterých budete zářit i za deštivého počasí.

Třpytivé kamínky

Chcete oživit svůj festivalový make-up, ale nejste úplně nadané v líčení? Pořiďte si broušené kamínky, jejichž aplikaci dokáže každá z vás. Kamínky převážně seženete již samolepící, které jsou vyskládané na jednom archu průhledné folie. Stačí je opatrně sejmout a nalepit na tvář. Lze je aplikovat v oblasti očí, na čele nebo dekolt. Tak probuďte svoji fantazii! Za málo peněz, hodně muziky a to doslova!

V hlavní roli copánky

Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. Při pojmu doplňky myslíme také na vlasové kreace, protože právě originálně spletené vlasy doplní celý váš outfit. Už od minulého roku jsou v kurzu různě spletené copánky pomocí kanekalonu a nebude tomu jinak ani letošní sezónu. Dámy, které nejsou majitelkami dlouhé hřívy, obzvlášť uvítají tuto metodu. Barva, délka i styl jsou plně ve vaší kompetenci. Francouzské copánky po celé hlavě nebo spletené do čelenky, dlouhý vysoký cop nebo copánky po celé hlavě? Vše je možné, vše je dovoleno! Ať už v barvě vašich vlasů, nebo s příměsí růžové, fialové, modré v doprovodu se zapletenými kroužky.

Čelenková extravagance

Pokud dáváte přednost rozpuštěným vlasům před spletenými copy, oživte je čelenkou. K denimu zvolte peříčka, naopak ke vzdušným, přírodním materiálům zvolte éteričtější verzi, třeba čelenku z mušlí nebo květin. K maxi šatům bude dokonalou volbou vlasový řetízek z kamínků.

Mořská inspirace

V tomto teplém počasí se občas zasníme, jak ležíme na pláži. Než ale vyrazíme k moři, pojďme si ho zpodobnit prostřednictvím doplňků z mušlí. Mušlové kreace patří k letošním módním hitům. Budou se skvěle vyjímat na vašich dekoltech, uších nebo rukách.

Ochrana před krádeží

Známe to všichni, sluníčko, hodně alkoholu, hudební euforie a najednou nemáme rovnou půdu pod nohama. Festivaly jsou rájem zlodějů. Dejte se pozor na vaše věci a chraňte si je vepředu na břiše ve stylové ledvince. Velký comeback oslavovaly minulý rok, a to převážně v casual verzi. Letos jsou o něco extravagantnější, připomínají spíše ozdobný pásek s kapsou na straně. Pokud ji ještě nemáte ve svém šatníku, rychle pro ni!

Free-Photos z Pixabay; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram