Zapomeňte na mastící se vlasy

Zapomeňte na mastící se vlasy

S mastnými vlasy není potřeba se smířit. Můžete je změnit. Správná péče totiž dokáže zázraky.

ALOXXI objemová a posilující řada pro mastné, jemné a slabé vlasy s výrazným protistárnoucím efektem anti-age a technologií kmenových buněk ze švýcarského jablka Uttwiler Spätlauber, které se používají i v pleťové kosmetice pro pevnost a obnovu s cílem zajistit dlouhověkost buněk. Olivový a hroznový olej, keratin, rostlinný protein i panthenol vlasy posilují zevnitř, zvyšují objem, pevnost, pružnost a odolnost. V péči o vlasy je tato technologie účinná pro obnovu vlasové struktury, vitalitu i nezbytnou hydrataci. Objemová řada produktů Aloxxi je nejvhodnější pro jemné a mastící se vlasy, zároveň podporuje růst vlasů. Vlasy získají viditelný objem, sílu a lesk.

Posilující Objemový šampon pro mastné vlasy - není krémový, ale má lehkou průsvitnou konzistenci - s botanickým složením bez sulfátů, parabenů a chloridu sodného je velmi jemný k vlasům, nevysušuje je a zabraňuje třepení konečků. Je vhodný pro jemné a mastící se vlasy, dodá vlasům luxusní objem, pevnost, lesk a současně podporuje růst vlasů. Je jemný k chemicky ošetřeným i barveným vlasům, použijte malé množství a jemně masírujte vlasovou pokožku. Opláchněte vlasy vlažnou vodou a mycí lázeň opakujte. Důkladně opět opláchněte vlažnou vodou a do mírně osušených vlasů dejte z dlaní malé množství Objemového kondicionéru po celé délce vlasů. Nechte působit 2 minuty a důkladně opláchněte vlažnou vodou.

Pro ty klientky, které mají potřebu mýt si vlasy každý den, je navíc určena ObjemováClay maska. Odmastí pokožku hlavy, zároveň hydratuje vlasy bez zatížení. Dodá výrazný objem, plnost a lesk jemným vlasům a zesílí vlasy od kořínků ke konečkům. Revoluční posilující technologie jablečných kmenových buněk a proteinů posílí vlasy během růstu a pomáhá vyživovat pokožku hlavy, zatímco kaolin dodává výrazný objem od kořínků vlasů po celé jejich délce. Mandlový olej obnovuje hydrataci pro pevnější vlasy bez jejich zatížení. Používejte Objemovou Clay masku 1 – 2x týdně. Po umytí vlasů objemovým šamponem, důkladném opláchnutí vlažnou vodou a mírném osušení, aplikujte malé množství Clay masky z dlaní na pokožku hlavy a po celé délce vlasů. Nechte působit 5 minut a důkladně opláchněte vlažnou vodou.

Ani stylingu se bát nemusíte

Pro jemné, slabé vlasy bez života jsou vyvinuty inovativní stylingové produkty, které chrání i výrazně posilují vlasy, vyživují vlasovou pokožku a dokonce prodlužují trvanlivost barvy. Obsahují unikátní ColourCare Complex se směsí 10 vzácných antioxidantů, které působí jako ochranný štít před UV paprsky a pomáhají udržovat vlasy zdravé, mladé a vitální.

Extra silnější, pevnější a plnější vlasy získáte s Objemovým sérem s anti-age efektem, který výrazně vlasy obalí a tím zvyšuje objem po celé délce. Chrání proti vlhkosti, tím zajistí lepší stálost účesu. Zabraňuje krepatění vlasů a kmenové buňky jablka Uttwiler Spätlauber bohaté na fytoživiny a bílkoviny posilují vlasy během růstu. Objemové sérum výrazně posílí jemné vlasy od kořínků po celé jejich délce. Aplikujte po každém umytí vlasů objemovým šamponem a objemovým kondicionérem. Mírně vysušte, z dlouhých vlasů by neměla stékat voda, aby se sérum dostatečně obalilo po celé jejich délce. Dejte si do dlaní malé množství séra, rozetřete od kořínků po konečky a vyfoukejte přes kulatý kartáč. Pro ještě větší můžete navíc aplikovat na již suché vlasy Texturující sprej.

Texturující sprej je ideální k vytvoření rozcuchaného účesu, plážových vln, umožní aplikace ve vrstvách a rozdělení jednotlivých pramenů vlasů. Hlavní složkou je Zeolite, který dodává vlasům objem a texturu. Lehké složení směsi 10 antioxidantů chrání vlasy proti škodlivým UV paprskům a tím brání vyblednutí barvy. Texturující sprej udržuje hydrataci pro pevné a hedvábné vlasy plné života.

Před použitím sprej dobře PROTŘEPEJTE. Naneste sprej ze vzdálenosti 15 - 20 cm na mokré nebo suché vlasy. Účes vytvořte pomocí prstů či hřebene. Znovu naneste Texturující sprej na hotový účes pro lepší fixaci. Texturující sprej je jedním z nejprodávanějších produktů, který bude používat celá rodina! Tuto hlínu ve spreji můžete použít i do vlhkých vlasů. Máte vlasy zplihlé a potřebujete jim dodat na objemu? Vlasy nadzvedněte a stačí jen nastříkat ke kořínkům do suchých vlasů.

Krémová objemová pěna vyživuje, zpevňuje a zároveň vlasy hydratuje. Před aplikací protřepejte, do dlaní si stříkněte malé množství pěny, která se poté promění na jemný krém pro dodání velkého objemu vlasům a jejich hydrataci. Pro objem vlasů použijte pěnu od kořínků ke konečkům a vyfoukejte přes kulatý kartáč. Krémová objemová pěna navíc uhlazuje elektrizující vlasy a vytváří hladké nebo vlnité účesy s pevným tvarem.

Při používání produktů značky ALOXXI mějte vždy na paměti jednu zásadu: Produkty mají vysoce koncentrovanou recepturu a mají být používány s mírou a šetrností. Používejte všechny produkty jen v malém množství. Naopak získáte ještě více luxusu pro své vlasy. Aloxxi produkty nikdy nebyly testovány na zvířatech, neobsahují sulfáty, parabeny, lepek ani chlorid sodný. Vlasy zůstávají zdravé, silné, vitální a lesklé.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram