Zářivá ženskost v Cristal Royal

Zářivá ženskost v Cristal Royal

Společnost Parfums Princesse Marina de Bourbon představuje nový voňavý šperk hodný všech královen.

Parfums Princesse Marina de Bourbon představuje okouzlující a smyslnou kompozici složenou z nekomplikovaných a přitom neodolatelně svůdných akordů, hodných všech královen.

Nový parfém Cristal Royal zaujme na první pohled svým okouzlujícím broušeným flakónem, jímž vyjadřuje poklonu řemeslnému umění francouzských šperkařů a jejich mistrovství při zpracování luxusních křišťálů. Ovšem největší kouzlo spočívá v parfému samotném, jenž ovine dívku či ženu neodolatelnou smyslností a královským půvabem, něžnou ženskostí i elegantním luxusem.

Absolutní smyslnost, křišťálová průzračnost a zářivý třpyt.

Cristal Royal je pravým koktejlem svůdnosti a smyslnosti čisté a radostné jako první sluneční paprsky po dlouhé noci. Zlatá esence během okamžiku rozkvétá do plného buketu těch nejvytříbenějších ingrediencí.

Úvod okouzluje rafinovaným spojením květinových tónů s jiskřivou nótou černého rybízu a úchvatnou neodolatelností šťavnaté hrušky a bergamotu.

Srdce je oslavou intenzivní ženskosti, vyjádřené křišťálovou něhou jasmínu a fialek s rafinovanou stopou konvalinek.

Smyslný základ je prodchnut hlubokými, vibrujícími tóny ušlechtilých dřevin spolu s vášnivým pižmem a jiskřivě svůdným santálem.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram