Zdary a Vary na divokém západě!

Zdary a Vary na divokém západě!

Uff, to byla ale jízda! Karlovarský filmový festival 2017 zase obrátil naruby, ostatně jako každý rok, velmi poklidné městečko plné relaxu a lázní.

Filmy, večírky, párty, skvělé jídlo, módní výstřelky a róby, tancování až do rána a proudy šampaňského. Jo a taky nějaká ta fotečka s hollywoodským hercem. To byl týden Varů ve varu.

Jedna z největších pompézností musí být samozřejmě zahájení samotného festivalu, takže příprava už od rána, večerní účes od Kateřiny Koutské, make up od Barbory Krejčíkové, nepomačkat róbu, podpatky obout až na poslední chvíli a hurá na to! A protože i já ráda trochu provokuju, zvolila jsem svěží róbu od Pavly Michalíkové s topem alá krajka, zakryje jen, co je nezbytně nutné. No, do očí mi nekoukal nikdo, co si budeme povídat...

 

Další skvělý večírek měla společnost UniCredit. Párty miliardářů, jak byla zvaná. Skvělá živá muzika, raut všech chutí a skvělá zábava. Dress code byl ten večer velmi příjemný, červené doplňky máme doma prostě každá v zásobě, že?

Abych nebyla ve Varech jen na ozdobu, dostala jsem za úkol pokřtít vanu plnou šampaňského, což vzbudilo veliký rozruch, protože o mě je známo, že vůbec nepiju :) Ale proč né? Křtila jsem technikou sabrage. Tedy šavlí či jinou ostrou hranou (golfovou holí, parfémem...) odseknete hrdlo lahve a šáňo stříká! Povedlo se na první pokus! Holka šikovná jsem a né jen ozdoba!

Nejoblíbenější a nejočekávanější párty byla i letos samozřejmě Moetka. Letos se hřála s dress codem světla. Poprvé jsem využila nabídky salonu Maggie na Vinohradské třídě, a když jsem viděla tu zářivou žlutou róbu, prostě jsem neodolala. A udělala jsem dobře. Bála jsem se, že tam budeme všechny žluté, ale snad až na managerku Moet jsem tam byla jediná, uf! Šaty vzbuzovaly velký zájem a za poklony jsem měla samozřejmě radost. Co se ale dá odpovědět na poklony směřované k šatům? Já se na nich zasloužila jen tak, že jsem je měla na sobě :)

No a konečně závěrečný ceremoniál.

 

Ten už bývá dost poklidný, protože za ten týden toho máme všichni plný kecky a usínáme vestoje. I tento večer jsem zvolila krásnou večerní róbu ze salonu Maggie. Do teď nechápu, jak jsem se mohla se svým dekoltem vmáčknout do velikosti 34. Zaplať pánbůh, žádná nehoda se nestala a já si večírek užívala naplno! Nebo alespoň tou poslední energií, kterou jsem vymáčkla. To se ale velmi rychle změnilo ve chvíli, kdy jsem se osobně seznámila s velkým sympoušem Jeremym Rennerem. Skvěle jsme se pobavili a já měla najednou energie na rozdávání. On je opravdu velkej miláček..

 

Takže, tancování až do rána a střevíce pod stolem.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram