Ze života modelky Natashy Poly

Ze života modelky Natashy Poly

Ruská kráska Natasha Poly má na svém Instagramu přes 700 tisíc sledujících. A my si řekneme proč.

Natalya Sergeyevna Poleyshchikova, uměleckým jménem zkráceně Natasha Poly se narodila v červenci roku 1985 v Rusku. V patnácti letech si ji všimli lovci mladých talentů a byla pozvaná do Moskvy na soutěž hledající nové modelky s názvem „New Model Today“, kde skončila na druhém místě. Jen o čtyři roky později se prošla po přehlídkovém mole pro Emanuela Ungaro a následovalo dalších 54 módních přehlídek v Miláně, Paříži a New Yorku pro značky Balenciaga, Alexander McQueen, Chanel, Miu Miu, Gucci, Prada, Versace i Victoria Secret. Pro její přirozenou krásu si ji rychle oblíbily mnohé světové módní značky a její kariéra se rozjela naplno. Nechyběla v reklamních kampaních značek, jako Gucci, Prada, Versace, Lanvin, Calvin Klein Jeans, Fendi, Michael Kors ani Ralph Lauren.

Natasha Poly měla tu čest spolupracovat s módními fotografy, jako jsou Helmut Newton, Steven Meisel či Mariio Testino. Výčet módních domů i fotografů by byl však velmi dlouhý, jelikož toho stihla za dosavadních více než dvanáct let v modelingu opravdu hodně. V roce 2011 se vdala za podnikatele Petera Bakkera, se kterým má tříletou dceru Aleksandru Christinu.

Z mutací Vogue, jejichž obálky Poly obsadila můžeme jmenovat španělský, řecký, portugalský, brazilský, korejský, japonský, čínský, americký, německý, australský, italský i francouzský. V roce 2000 navíc byla pařížským Vogue jmenována jednou z třiceti TOP modelek roku. Natashu si možná vybavíte i z Pirelliho kalendáře pro rok 2011, který fotografoval Karl Lagerfel a pro rok 2012, který fotografoval Mario Sorrenti.

Poly je od roku 2012 navíc tváří značky L'Oréal Paris a z aktuálních kampaní si ji můžete pamatovat například od značky Versace v kampani pro jaro / léto 2016, kde se objevila společně s Gigi Hadid a Raquel Zimmermann. Natasha Poly je považována za jednu z novodobých TOP modelek a nám se také moc líbí.

instagram.com/natashapoly

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram