Zhubněte už tento podzim a změňte své návyky navždy

Zhubněte už tento podzim a změňte své návyky navždy

Podzim je ideálním obdobím na hubnutí, změnu stravování a životního stylu jakým žijete. Po létě a letních dovolených v all inclusive resortech bývá člověk o něco těžší...

A to nemluvě o přibližujících se vánočních svátcích, kdy každý povolí uzdu na maximum a konzumuje hlavně nezdravá jídla hlava nehlava. Do Vánoc zbývá ještě relativně dost času a právě změna životního stylu a stravování by měla být pro vás nyní aktuální.

Pokud nám dáte za pravdu, hubnutí nemá být vaším cílem snažení. Cílem má být trvalá změna stravování a způsobu života. Bez těchto dvou klíčových aspektů je každé snažení se o redukci hmotnosti pouze krátkodobým řešením, jehož výsledkem bude zaručeně nechtěný JOJO efekt. Jak tedy efektivně zhubnout a změnit opravdu nezdravé stravování na vyvážené a chutné zároveň?

Stačí vám absolvovat například redukční program PROTISSIMO, který svým přístupem v prvních fázích redukuje hmotnost i tuk a následně vás učí žít zdravým životem a zdravou životosprávou. Vzhledem k postupnému přechodu z redukce hmotnosti na zdravé fungování se zcela eliminuje JOJO efekt a po ukončení celého programu pozvolna přejdete do normálního, ale zdravého režimu. Osvojením si základních zdravých návyků se již nebudete muset žádného přibírání obávat.

PROTISSIMO sice patří mezi diety, ale svým přístupem daleko přesáhne konkurenci. Nejen že jídla PROTISSIMO chutnají jako normální zdravé potraviny, ale máte dokonce na výběr z více než 60ti různých druhů slaných a sladkých příchutí. Jsou složeny z těch nejkvalitnějších surovin a vyráběny výhradně v Kanadě a ve Francii pod přísnými normami. Nervozitou a ani hladověním trpět během diety PROTISSIMO nebudete. Jídla obsahují přesně takové množství jednotlivých surovin, které jsou nezbytné pro postupné a účinné hubnutí. Od chutných omelet, přes polévky, hlavní jídla či sladké dezerty, najdete všechny v široké nabídce. Při PROTISSIMO si můžete dopřát sladké, kterého se nemusíte vůbec vzdávat, ale právě naopak.

Hubnutí a diety byste neměli absolvovat sami, tak jako zkažený zub neměníte za druhý nákupem přes e-shop, ale navštívíte svého zubaře. Při hubnutí také třeba myslet na své zdraví a proto i PROTISSIMO probíhá výlučně pod odborným dohledem zkušeného konzultanta, jakým je například i MUDr. Martin Klein, který se redukci hmotnosti věnuje již několik let. S různými dietami pracoval, ale trvalé výsledky u svých pacientů začal dosahovat až při PROTISSIMO.

Pokud se chcete dozvědět o dietě více informací, případně pokud se chcete s MUDr. Kleinem zkontaktovat, stačí kliknout na internetovou stránku zdravoschudnut.sk, kde najdete všechny potřebné informace.

Zdroj: zdravoschudnut.sk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram