Zima a chlad je tu. Jak na popraskané rty?

Zima a chlad je tu. Jak na popraskané rty?

Na seznamu věcí, které zas až tak nemáme rádi na zimě, jsou jedním z hlavních bodů suché a popraskané rty. Mráz jim dává v tomto ročním období celkem zabrat, proto je potřeba své rty podpořit a pořídit si k tomu ty správné posily. Jaké to jsou?

Suché a popraskané rty nevypadají na nikom dobře. Bohužel se tomu v zimním počasí, které nás teď nějakou dobu bude provázet, vyhnout nedá. Ale dá se proti tomu bojovat. Navíc samotný boj nemusí být ani tak dlouhý, některé balzámy umí vyhrát i po pár hodinách aplikování. Najít správný přípravek však může být těžké. My doporučujeme těchto pět.

 

1. Chanel Hydra Beauty

Vyživující hydra beauty je luxusní přípravek, který dokáže dokonale pečovat o vaše rty. Účinně zklidňuje a chrání poškozené rty před škodlivými vnějšími vlivy. Síla tohoto jedinečného balzámu je inspirována kaméliemi, tedy kultovním květem značky Chanel.

 

2. Biotherm - Beurre de Lèvres

Balzám na ošetření rtů s bohatou hýčkající texturou z rostlinných olejů pěti druhů a akáciového biocukru. Navíc s lehkým peelingovým účinkem. Dokonale ošetřené rty po celý den. Nejen v mrazu a chladu.

 

3. Urtekram balzám BIO

Urtekram je skandinávská firma s dlouholetou tradicí, která nabízí produkt ze 100% přírodních živin. Vaše rty ochrání a dodá jim sílu díky obsahu jedinečné kyseliny hyaluronové, bambuckého a kakaového másla a spousty dalšího.

 

4. LABELLO BALZÁM NA RTY MED REPAIR

Labello je klasika. Díky síle z vitamínu E si můžete dopřát okamžitou úlevu pro jemnou pokožku rtů. Navíc složení balzámu brání dalšímu vysušování a hojí drobné praskliny.

 

5. EOS balzámy

Inovativní značka eos a její balzámy na rty jsou velice známé především kvůli svému praktickému balení, vůni a účinnosti. Přípravky jsou bohaté na antioxidanty, jsou bez přidaných parabenů a vazelíny. Eos pečuje o rty a udržuje jejich přirozenou vlhkost.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram