Zimní kabáty, které zahřejí i potěší - přehled trendy vzorů a střihů

Zimní kabáty, které zahřejí i potěší - přehled trendy vzorů a střihů

Móda.cz se tentokrát zaměřila na kabáty. V obchodech se nám jich moc nezamlouvalo, a tak jsme raději zamířili na eshopy. Tam už jsme byli podstatně úspěšnější. 

Milujeme kostky

Dokáží být nenápadné i výrazné. V nejobvyklejší variaci černá a bílá jsou navíc perfektně variabilní. Řeč je o kostkách i kostičkách. Na zimním kabátu jsou velkým zpestřením a my pro vás hned dva našli. Oba mají velmi trendy střih, jelikož se nosí jak rovné linie, tak asymetrie. Ostatně té je letošní sezónu přikládána velká důležitost, jen co je pravda. 

 
 

Hra na detaily

Vždy se osvědčí a tak radíme, vždy jim dejte prostor. U zimních kabátů jsou navíc novoty a neokoukané prvky jen a jen vítány. Ve směsici černo-hnědo-šedého davu, který denně proudí ze zastávek hromadné dopravy do kanceláří, se budou vyjímat křiklavé tóny - zkuste vynechat klasickou červenou a zvolte raději její cihlový odstín, hořčicovou, smaragdovou, tyrkysovou nebo jemnou béžovou. A netroufáte-li si na barvy, hledejte kabátky s hezky vyhlížejícími střídmými kožíšky nebo v již zmíněném asymetrickém střihu. 

 
 

Dovolte si propadnout šedé

Na první pohled v davu nevyniknete. Vyberete-li si ale propracovaný střih, na druhý už ano! Není to vinou jen toho amerického románu o šedé myšce a panu Greyovi. Je v tom mnohem víc. Šedá si podmanila svět a je to poměrně čerstvé, takže stále máte možnost chytnout se toho nejnovějšího trendu letošního podzimu a zimy. V šedé vypadá skvěle i zimní kabát, vynikne především na H-střihu v minimalistickém provedení i na dobře známých trenchcoatech. Nás nejvíce uchvátily kabáty se širokým límcem, které jsme našli na Answear.

 
 

 

answear.cz ; pinterest.com ; zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram