Zimní kolekce Primark kids probouzí pravou vánoční atmosféru

Zimní kolekce Primark kids probouzí pravou vánoční atmosféru

Primark kids představil zábavnou vánoční kampaň What A Christmas 2014 a současně novou zimní kolekci evokující svými hravými motivy tu pravou vánoční náladu.

Pokud vyrážíte na nákupy do zahraničí, tak nezapomeňte na Primark. S ním bude totiž letošní vánoční nadílka úplná hračka. Pro naše dítka si letos připravil opravdu zábavnou kolekci, která potěší nejen malé, ale i velké.

Vánoční barvy – zelená, červená a bílá vedou. Najdete je na pletených měkoučkých svetrech, teplých legínách i veselých košilích. Vánoční atmosféru v Primarku o to více umocňují zimní motivy, jako jsou sněhové vločky, sněhuláci, soby, vánoční stromečky a tučňáci.


Vychytaná jsou také bavlněná trička a svetry s vtipnými či velice roztomilými potisky. A co teprve zimní doplňky. Těch nikdy není dost! A protože děti zvířátka prostě milují, vytvořil Primark i originální dětskou kolekci typických zimních doplňků.

 

V nabídce Primarku najdete také kousky s Hallo Kitty, myšandou Minnie či oblíbenými monstry. Nejnovější je však Frozen Collection inspirovaná novou pohádkou Ledové království, která sklidila velký úspěch.


V Primarku najdete vše, co vaše děti potřebují, aby si dosytosti užily tuto magickou roční dobu. Ať už hledáte, co jim obléknete na školní vánoční večírek, do zasněžených dnů nebo na samotný Štědrý večer, u Primarku vždy něco vyberete. Inspiraci můžete hledat i v naší fotogalerii níže s ukázkou z nejnovější vánoční kolekce Primark kids.

OSOBNĚ DO PRIMARKU.

Zdroj: primark.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram