Zimní kolekce značky Talabaya je určena ženám, které se odmítají oblékat vyzývavě

Zimní kolekce značky Talabaya je určena ženám, které se odmítají oblékat vyzývavě

Poutavá elegance a materiály typické pro arabskou módu v nové kolekci české značky Talabaya jsou nyní dostupné i pro české zákaznice.

Návrhářka Mirka Talavašková přináší podzimní a zimní kolekci plnou evropských střihů, luxusního zpracování a propracovaných detailů, které oslovily i publikum na pařížském týdnu módy.

„Tmavá versus světlá, přírodní versus syntetické. Černé a bílé kabáty, saka, šaty, sukně a košile z kašmíru, hedvábí, viskózy a polyesteru reflektují kontrasty ve všech aspektech našich životů,” popisuje svou aktuální kolekci Mirka Talavašková.

Ta si zakládá nejenom na jednoduchých a nadčasových modelech, ale i takových, které jsou prakticky kombinovatelné se základním šatníkem každé ženy. Modely Talabaya si získávají oblibu na všech kontinentech a řadí se mezi sledované značky na trhu modest fashion.

„Trend modest fashion získává celosvětově na popularitě v reakci na přehnanou nahotu na módních molech a červených kobercích,” komentuje návrhářka a doplňuje: „Vrací respekt ženám, které se odmítají oblékat vyzývavě.” To se potvrzuje i u mnohých celebrit v Evropě a Americe, stejně jako u mnohých návrhářů, kteří razí heslo, že méně je více.

Na podzim letošního roku se jako jediná česká značka účastnila Talabaya veletrhu Tranoi Paris a Brussel’s Fashion Days, kde svou kolekci na jaro a léto 2020 představila nákupčím z celého světa. V současné době se modely značky Talabaya prodávájí v luxusním obchodním domě Harvey Nichols v Rijádu, v concept store Dreems v New Yorku a v multibrandovém butiku v Dubaji. V příštím roce plánuje Mirka rozšíření prodejů do luxusních obchodů v Londýně a Dubaji a zvažuje i vstup na český trh.

foto kredit: Lukáš Dvořák / talabaya.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram