Zimní plavková sezóna

Zimní plavková sezóna

Doby, kdy se hublo do plavek na jaře, už jsou dávno za námi. Nejlepší je, nosit je celoročně, co říkáte? A to chce pořádnou zásobu motýlků!

Zimními fotkami z hor jsem se už letos pochlubila a teď je na řadě moje nejoblíbenější sezóna, plavková a to i v zimních měsících! Není nic lepšího, než si z krutých českých mrazů a šedi utýct pěkně za teplíčkem. A to rovnou do tropickýho ráje, kde skoro nic jinýho než plavky nepotřebujete...

No jo, jenže kolik si jich tak sebou sbalit?

Určitě jedny náhradní, když ty první jsou mokrý - my holky na sebe musíme být opatrný, že jo? Jenže jak to pořešit se střihama, abysme nebyly strakatě vopálený... bandó plavky, trojúhelníky, s ramínkama, bez... výběr je velikej a možnost střídání ještě větší... to já bych se nejraději opalovala jen v pidi tangách a nahoře bez, jenže to zas nejde z mravních důvodů... ach jo! Slunění je vlastně veliká dřina, která chce pořádný plánování a časování.

A když vám nepřijde kufr, tak jako mně a pár dní na něj čekáte, není nic krásnějšího, než si hned několik nových plaveček nakoupit. Mám ráda pestrobarevnost, která se k tmavý pleti hodí samozřejmě nejvíc.

Ale to nejdůležitější, hlavně si tu dovču pořádně užít, nespálit se a na klimatizacích si neuhnat žádnej moribundus!


 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram