Zjistěte, jaká je nejlepší jarní vůně pro může 2014

Zjistěte, jaká je nejlepší jarní vůně pro může 2014

Nejen vzhled, ale i to jak voníte, může významně ovlivnit to, jak na vás reaguje okolí. Vybírat tedy musíte s rozmyslem, citem a hlavně správně. V práci, na večírku, na jaře a nebo v zimě... pokaždé se hodí jiná vůně.

Každý ve vašem okolí zajisté ocení, pokud budete příjemně vonět. Určitě vás potěší, když se za vámi na ulici ženy ohlédnou nebo když je vám pochválen parfém. Právě proto představujeme to nejluxusnější pro toto jaro.

Tommy Hilfiger - Freedom 2014 for Him

Tato velmi intenzivní, dřevěná a pikantní vůně je určena především lidem, kteří žijí naplno každý den. Parfém, jehož vůně je ovlivněn námořním a sportovním stylem, je především inspirován mořem. Můžete zde rozpoznat bazalku, pepř, zázvor, jalovec, fialku a další podmanivé vůně. Tento krásně jednoduchý flakon se stříbrným uzávěrem je inovací původní verze z roku 2012.

Comme des Garçons – Amazing 2014

Tato svěží aromatická a vodní vůně je vskutku výbušná. Přírodní energie džungle se tu střetává s vůní střelného prachu a orientálního koření. Přírodní divoké listy se v tomto svěžím parfému vyrovnávají s vůní koriandru, křesadla a bílého pižma.

 

 

 

 

Histoirs de Parfums - Vidi

Tento luxusní, ozonický a teple pikantní parfém přímo překypuje noblesou. Jde o vzácnou vůni z kolekce Veni, Vidi, Vici, kde Vidi představuje vítr se svěží vůní ozonu. Dále zde naleznete ozonické kontury, kardamon a okurku. Z dalších vůní je to například růže, brambořík, vanilka a listnaté stromy.

Prada - Luna Rossa 2014

Jedná se o dynamický sportovní a energický parfém, plný vášně a inovace, jenž vznikl s úctou k přírodě. Vůně je smyslná a původní dobré prvky byly vytvořeny v nových formách. Tato často oceňovaná vůně byla představena už v roce 2012 a nyní je inovována.

Agonista - Liquid Crystal

Tato velmi elegantní a intenzivní ambrová vůně čerpá inspiraci z plachtění po moři a odráží i vášeň pro tento sport a mořskou přírodu. Zároveň mu nechybí radost z vítězství. V parfému převažuje levandule, svěžest je podtržena hořkým pomerančem. V srdci pak naleznete peprmint a Clary Sage. Můžete zde poznat i ambru.

 

 

 

 

Zdroj: handicraft
gqmagazine
cafleurebon
fragrantica

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram