Zlaté glóby: Jaké líčení zvolily známé hvězdy

Zlaté glóby: Jaké líčení zvolily známé hvězdy

Zlaté glóby byly přehlídkou dechberoucích šatů a krásných dam. Všechny ovšem víme, že doplňky a líčení jsou neméně důležitou věcí pro vytvoření celkového looku. Jaký make-up zvolily známé tváře?

Na červeném koberci bylo tentokrát k vidění úplně vše - od dramatického líčení po nude make-up. Červené rty a výrazné oční linky. Barev se rozhodně tento rok nebála americká herečka Camilla Belle. Vsadila doslova na nepřehlédnutelné smaragdové líčení v barvách svých šatů. Její pohled byl okouzlující. Stejně tak Lupita Nyong'o. Modré řasy s jemnou linkou skvěle doplnily její look. 

Zaměřeno na rty. Na přirozený vzhled doplněný broskvovou rtěnkou vsadila herečka Saoirse Ronan. S klasickou červenou rtěnkou, která je téměř vždy sázkou na jistotu, zabodovala i Laura Harrier. Milujeme její polodlouhý účes s hladkou středovou částí.

Krása nezná mezí! Tyto dvě nádherné ženy jsou tím pravým příkladem. Thandie Newton a její pohled přitahující kadeře a kouřové líčení. Penelope Cruz své šaty doplnila vyčesanými vlasy a hluboký pohled zvýraznilo líčení v zemitých barvách.

Britská herečka Emily Blunt zvolila na tento gala večer nádherné šaty od Alexandra McQueen, které doplnila elegantním účesem se spuštěnými prameny okolo obličeje a přirozeným make-upem. Byla okouzlující! Rosamund Pike opět působila velice přísným dojmem, což v jejím podání ovšem vždy bývá velice ženské a sexy. Hladké vlasy a nude líčení zvýrazňující její lícní kosti bylo tou správnou volbou.

vogue.com; harpersbazaar.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram