Zlato a stříbro jsou prosincové Must have

Zlato a stříbro jsou prosincové Must have

Vánoční koledy, třpytivé obchodní výlohy, oslavy konce roku i pravá vánoční atmosféra u sklenky svařeného vína jsou tím, co provází měsíc prosinec. K tomu nesmí chybět ani dostatek zlata a stříbra.

Náramky Guess Jeans 1 299 Kč  /  Lodičky Salamander 2 790 Kč  /  Psaníčko Salamander 3 790 Kč  /  Šaty Vila Elvia 1 899 Kč  /  Medový balzám na rty 119 Kč  /  Sukně Vero Moda 649 Kč  /  Dvoudílné psaníčko Double Elega 3 240 Kč 

Šaty odrážející zlaté a stříbrné odlesky prosinci jednoznačně velí.

Prostředí vánočních večírků, procházky po vánočních trzích i štědrovečerní večeře vyzývají ke třpytivým outfitům. A jaké jiné barvy než zlatá a stříbrná mohou dominovat tomuto období? Máte-li ráda decentnější kousky, zvolte v lesku pouze lodičky nebo psaníčko. Třpytivé duo psaníčka a lodiček Salamander okouzlí na večírku i na plese.

 

Balíček Biorythme Veselí tučňáci 669 Kč  /  Hodinky DKNY 3 899 Kč  /  Náušnice Medicine 159 Kč Pásek Calvin Klein 1 799 Kč  /  Prstýnek Mango 399 Kč  / Čelenka Medicine 299 Kč

 

Perfektně se budou hodit i zlatavé doplňky jako náramky, náušnice, pásky nebo čelenky do vlasů. V kabelce by vám ale také neměl chybět zlatavý balzám na rty v bio kvalitě, který v tomto měsíci rozhodně oceníte. Nebo například bio balíčky, které potěší mnoho maminek i kamarádek. Třešničkou na dortu je dvoudílné psaníčko značky Elega, které můžete nosit na několik způsobů, i jako ledvinku.

Užijte si prosinec bez zbytečného vánočního šílenství ve smyslu, který vám vyhovuje. Klid, láska, spokojenost, rodina a přátelé jsou tím, co by měly Vánoce symbolizovat na prvním místě.

 

salamader.cz, zoot.cz, answear.cz, elega.cz, biorythme.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram