Zlínské boty Vasky oslavují třetí výročí

Zlínské boty Vasky oslavují třetí výročí

Obuvnickou tradici, kterou ve Zlíně před více než sto lety započal Tomáš Baťa, následuje jednadvacetiletý podnikatel Václav Staněk. Ke tříletému výročí značky vznikla limitovaná kolekce tří nejoblíbenějších modelů.

Značka Vasky přináší již třetí sezónu minimalisticky ručně šité boty z materiálů od lokálních dodavatelů kůže. Nejnovější kolekci tvoří tři zákaznicky nejoblíbenější siluety Farm, Desert a Derby v prémiové hnědé kůži, kterou značka použila poprvé.

Tři roky, deset tisíc prodaných párů a miliony kroků… Když se podívám, jakou cestu Vasky za tu dobu urazily, cítím obrovskou vděčnost. Za to, že je o poctivou výrobu zájem. Že se lidem naše boty líbí, a že ve Zlíně pořád žije obuvnická tradice, kterou kdysi vybudoval Tomáš Baťa,” říká Václav Staněk, zakladatel firmy Vasky. „Vasky dostaly do vínku přání, abychom se nebáli objevovat neznámé. A dnes nám píší nadšení zákazníci, že díky Vaskám přestali odkládat své cestovatelské plány a začali si plnit sny. Děkuji všem, kdo naše boty nosí. Je mi ctí, že kráčí za svými cíli právě ve Vaskách,” dodává Staněk.

Všechny tři siluety bot v této kolekci jsou určeny pro ženy i muže. Od každého modelu je vyrobeno pouze 99 párů bot jako symbolický odkaz na oblíbenou baťovskou cenovku a každý pár má vyražené logo „Made in Czech Republic.” Limitovanou kolekci najdete v kamenných prodejnách v Praze, Ostravě a domovském Zlíně.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram