Značka 3.1 Phillip Lim se vrací domů

Značka 3.1 Phillip Lim se vrací domů

Americká značka se po toulkách světem vrací s novou kampaní zpátky domů. Její tváří je americká modelka a muzikantka Jamie Bochert.

Nová kampaň značky 3.1 Phillip Lim je ryze americká. Značka se po toulkách světem vrací zpátky do Spojených států - po focení v Maroku, Bhútánu a Etiopii následuje New Jersey a Brooklyn. 3.1 Phillip Lim si tentokrát do kampaně vybrala Jamie Bochert, muzikantku a modelku, která se v módním průmyslu pohybuje už téměř patnáct let. 

Práce fotografky Viviane Sassen se značce zalíbila, nová podzimní kampaň je už její čtvrtá v řadě pro 3.1 Phillip Lim. V kampani se snaží zachytit filozofii značky - cenění si každého dne a návrat domů, ke kořenům. S tématem návratu značka začala už v jarní kampani s Liyou Kebede, jež nafotila v její domovině - etiopské metropoli Addis Abeba. Jinak dává 3.1 Phillip Lim důraz na realitu, její romantickou stránku a na to, že z reality se neutíká.

Na fotografie u nás budete možná moci narazit v Harper's Bazaar, jinak v zahraničních periodikách v Dazed & Confused, The Last Magazine nebo T Magazine.

Foto: 3.1philliplim, wowlavie.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram