Značka Balmain posouvá své jméno díky kolekci pre-fall 2019 do budoucnosti

Značka Balmain posouvá své jméno díky kolekci pre-fall 2019 do budoucnosti

Návrhář Olivier Rousteing v posledních týdnech na svém Instagramu udržoval fanoušky značky Balmain v napětí. A rozhodně to napětí stálo zato.

Divoké, vrstvené mini šaty s novým logem značky přinesly adekvátní vzrušení. Toto strategické rozhodnutí přináší klíčový bod pro společnosti Balmain. Posouvá ji do budoucnosti.

„Byl jsem posedlý tím, že jsem z Balmain značky vytvořil silný francouzský dům. A když všichni bojují za to, čím móda dnes je, chtěl jsem se podívat zpět a připomenout si, proč je móda skutečně důležitá,“ řekl Rousteing. „Samozřejmě je moc důležité pochopit, co dnes lidé chtějí; lidé chtějí být skuteční, ale zároveň chtějí snít.“

Barevné modely upoutávají pozornost na první pohled. Můžeme si všimnout detailního a zároveň v určitém smyslu bláznivého zpracování. Vyšívané vzory s japonskými znaky, přírodní prvky, mytologické motivy i geometrie v pozadí se sametem a prošívanou kůží jsou jen některými prvky z kolekce.

Návrhář nešetřil na objemu i dramatu modelů. A je jedno jestli nosíte mini šaty nebo kimono, v této kolekci vám poskytnou volnost pohybu i vysokou efektivitu všechny kousky. Balmain jednoznačně směřuje vysoko.

vogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram