Značka Burberry poprvé do své kampaně obsadila modelku Gigi Hadid

Značka Burberry poprvé do své kampaně obsadila modelku Gigi Hadid

Gigi Hadid poprvé obsadila hlavní roli v módní kampani britské značky Burberry. Při té příležitosti v ní ztvárnila čtyři vzhledy nejenom co se týče módních outfitů.

Kolekce s názvem Monogram se v buticích i u online prodejců objeví od 22. května 2019. Její rozsah je opravdu široký. Ve velkém se tato kolekce zaměřuje na výrazné logo značky, kterým jsou tříbarevné pruhy uprostřed čepic, šátků, kravat, ledvinek i kalhot.

Fotograf Nick Knight zachytil krásnou Gigi Hadid ve svém studiu v mnoha obrazech a stylech, které si vzala na starosti profesionální stylistka Katy England. Gigi na jednotlivých fotkách uvidíte v sexy póze zahalenou jen do hedvábného šátku, ale také v pánském stylu s kravatou či volnou mikinou. Čtyři různé pohledy na kolekci přináší velmi zajímavé pojetí celé kampaně.

Gigi v roli uvolněného mládence není téměř k rozpoznání od skutečného mladého muže, který preferuje volné džínsy, kšiltovku a klasické kecky. Stejně tak letecký dlouhý kabát, kravata a hedvábné kalhoty s černými lakýrkami a deštníkem v ruce hrají všemi sympatiemi pro pánské pohlaví. Naopak na dalších snímcích vypadá modelka velmi přitažlivě a sexy. Kolekce Monogram je laděná do zlatohnědé kombinace, která nevypadá vůbec zle...

burberry.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram