Značka J. Crew vytvořila svoji první sportovní kolekci

Značka J. Crew vytvořila svoji první sportovní kolekci

Designérka a kreativní ředitelka značky J.Crew, Jenna Lyons doufá, že sportovní kolekce bude zákazníky motivovat k tomu, aby začali aktivně něco dělat.

Spolupráce na poli aktivního a sportovního oblečení doslova přetékají z módního rance. Od Stelly McCartney x Adidas, Riccardo Risci a Olivier Rousteing x Nike, Prabal Sport x Bandier a dalších přináší svou „activewear“ kolekci značka J. Crew ve spolupráci s dlouholetým partnerem New Balance.

Ceny sportovních kousků této dvojice se pohybují od 15 do 200 dolarů, což jsou ceny, řekněme lidské a zcela běžné. V kolekci tak najdete oblečení na cvičení, včetně tenisek, šortek, kalhot, sportovních podprsenek, topů s dlouhým i krátkým rukávem a také sportovní saka. Jenna Lyons pro kolekci použila jedinečné barvy a potisky. A stejně jako J. Crew pojal jarní kolekci ready-to-wear i zde se zaměřil na jedinečnost každé modelky, každé ženy, a vytvořil ji na míru vhodné oblečení. Kreativní ředitelka totiž myslí i na skutečné rozdíly mezi jednotlivými ženami ve velikostech a střizích.

Sportovní kolekci ale nafotily známější ženy, jako Gracie Cavalho, brazilská modelka, Tyran Toomey, Taye Johnson a Rachael Wang, módní ředitelka a bývalá sportovkyně v oblasti běhu.

„Připouštím, že do posilovny mě dostane jen myšlenka na zmrzlinu, pak teprve dělám jakýkoliv typ fyzického cvičení,“ řekla s nadsázkou v prohlášení Lyons. „Ale když naši přátelé z New Balance přišli se spoluprací na začátku tohoto roku, poskočili jsme radostí. Doufám, že toto oblečení (spolu se zmrzlinou) pomůže motivovat kohokoliv k tomu, proč začít něco dělat. A pokud ne, myslím si, že skvěle vypadají, i když budete sedět na gauči.“  

Kolekce New Balance x J. Crew bude k dispozici od úterý 11. října ve vybraných obchodech obou značek stejně jako online na NewBalance.com a JCrew.com.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram