Značka Tod’s pro jaro 2019 hledá italského ducha

Značka Tod’s pro jaro 2019 hledá italského ducha

Značka Tod’s přislíbila, že na své první smíšené dámské i pánské přehlídce představí „italské postavení“ na poli módy. Hodnocení z této kolekce jsou vysoká.

Hned první model představila žena, která je k vidění na téměř všech přehlídkách známých módních domů. Gigi Hadid v bílých šortkách a s proužkovaným tříčtvrtečním kabátkem ze vzácné hadí kůže kombinované se semišem v barvách oranžové, pískové a černé působí velmi stylově. Oranžový šátek na krku, mokasíny z hadí kůže a kabelka z krokodýla jsou tím, co otevřelo celou ready to wear přehlídku značky Tod’s.

Pohodlné a přesto stylové modely zastupovaly cigaretové kalhoty, kožené pláště i sukně, semišové šortky i klasické topy. Velký výběr pak obsahovala řada kabelek a dámských střevíčků. Návrhář kladl důraz na detaily zipů, pásků a šátků. Z barev pak jako základ použil tmavou čokoládu a k ní přilehlé tóny. Potisky na jednotlivých modelech byly ve vzorech palem, ryb a korálů. Přeci jen ta letní dovolená ovlivnila kde koho.

Druhá třetina kolekce patřila mužům. Ti byli oblečení do plátěných kalhot a sak, do semišových kompletů nebo také do kožených bund v motorkářském stylu. Návrhář Andrea Incontri si na pánské části kolekce dal opravdu záležet. Za tu dámskou část pak promluvil výkonný ředitel Diego Della Valle, který řekl: „Byl to v podstatě takový „test“, protože věříme, že každá módní kategorie potřebuje své zaměření.“ A přesto, že šlo o určitou zkoušku, jak bude publikum reagovat, rozhodně se podařilo na jedničku.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram