Značka Tod’s se opřela o materiály, se kterými umí pracovat nejlépe

Značka Tod’s se opřela o materiály, se kterými umí pracovat nejlépe

Kůže v mnohém provedení je tím hlavním, na čem svou kolekci postavila značka Tod’s. Vsadila tak na nadčasovost a kvalitu.

Přehlídku čtyřiceti modelů představily krásky se zvučnými jmény jako Vittoria Ceretti, Mica Arganaraz či Irina Shayk, které na sobě měly nejčastěji právě kožené oblečení. Kabáty se vzorem hadí či krokodýlí kůže s širokými límci, v praktické délce a s důrazem na pas modelek rozhodně oslovily široké publikum.

Sofistikovaná kolekce se také vyznačovala koženými áčkovými sukněmi společně s kontrastním svrškem. Někdy i halenky značka zahalila do celokoženého provedení. Obvykle v monochromatickém odstínu černé, karamelové nebo krokodýlí barvě. I když se objevily modely se vzorovanou texturou, většina kožených kousků byla v čisté linii hladké kůže.

Dvojitá spona písmene T jako symbol značky nechyběla ani tentokrát. Kůže v barvách jemné růžové a vínové vypadaly fantasticky. A když byl kabátek, šaty či halenka ušity z klasické bavlny či vlny, postarala se značka alespoň o jemnou koženou podšívku.

Podtrženo sečteno, značka Tod’s má pro podzimní ready-to-wear kolekci notnou dávku elegance, moderního vzhledu a svěží myšlenky.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram