Známe další semifinalistky České Miss! Z brněnského castingu postoupilo 13 dívek

Známe další semifinalistky České Miss! Z brněnského castingu postoupilo 13 dívek

Další casting do prestižní soutěže České Miss je za námi. Z Brna postoupilo 13 dívek. Vítězky předchozích ročníků zaujaly v modelech návrháře Luďka Hanáka.

Další casting "Hledá se Česká Miss 2018" proběhl o víkendu v Brně a porota složená z odborníků v mnoha odvětvích rozhodla o tom, které dívky budou pokračovat v boji o titul v národní soutěži krásy Česká Miss 2018. Součástí půldenní show v obchodním centru Olympia Brno byla i módní přehlídka autorské kolekce šatů módního návrháře Luďka Hanáka, doplněná šperky Présence, při níž se představily vítězky České Miss v čele se stále úřadující Michaelou Habáňovou.

Casting, pojatý nejen jako hledání budoucí královny krásy, ale i jako zábavná show pro diváky, nabídl rozhovory s vítězkami České Miss či ředitelkou soutěže Evou Čerešňákovou, rozhovor s kapitánem HC Kometa Brno Leošem Čermákem nebo hudební vystoupení Jana Nedvěda či rappera O-Graye. V průběhu castingu se soutěžící dívky ve věku 17 až 25 let představily ve třech kolech, kdy kromě představení a rozhovoru s moderátorem Jakubem Pacnerem proběhl také rozhovor s porotci a casting vrcholil promenádou v plavkách.

Často dívky bojují s nervozitou a nevědí, zdali to zkusit, zdali se přihlásit, ale určitě stojí za to, to zkusit. Už samotný casting je pro dívky velká zkušenost a program, který čeká finalistky soutěže je nesmírně pestrý. Hodně se naučí díky spolupráci s mnoha odborníky a mohou se těšit na týdenní soustředění na jachtě v Chorvatsku. Na vítězky pak čekají velmi hodnotné ceny a účast na předních světových soutěžích. Samotná vítězka České Miss 2018 získá ceny za více jak milion korun, kontrakt s kosmetickou firmou Juliette Armand za tří čtvrtě milionu a účast na Miss Universe,“ uvedla Eva Čerešňáková, ředitelka České Miss, a doplnila: „Pro dívky, které se stále ještě rozhodují, je možnost přihlásit se na poslední casting letošního ročníku, který proběhne 17. března v Praze.“

O tom, které dívky postoupí do semifinále, jež bude 6.dubna a ze kterého vzejde deset finalistek, rozhodovala na brněnském castingu široká porota včetně ředitelky České Miss Evy Čerešňákové, spolumajitele soutěže Česká Miss Martina Ditmara, České Miss 2017 Michaely Habáňové i České Miss Earth 2017 Ivy Uchytilové.

Mezi postupujícími semifinalistkami České Miss z brněnského castingu jsou:

Markéta Svobodová, 18 let, Kuřim

Gréta Klímková, 22 let, Stážovice

Nikol Holasová, 22 let, Tišnov

Kamila Krupová, 19 let, Zubří

Kateřina Saisová, 19 let, Česká Třebová

Alena Řehořová, 21 let, Litomyšl

Adéla Janoušková, 19 let, Kroměříž

Caroline Ježová, 18 let, Uherské Hradiště

Aneta Šimečková, 22 let, Třeboň

Sara Novotná, 18 let, Třebíč

Tereza Havlová, 23 let, Praha

Adéla Barabášová, 10 let, Znojmo

Adéla Štěpánková, 18 let, Brno

Poslední casting proběhně 17. března od 10 hodin v OC Europark Štěrboholy v Praze. Dívky se mohou přihlašovat na www.ceskamiss.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram