Známe finalistky první Česko-Slovenské MISS 2015!

Známe finalistky první Česko-Slovenské MISS 2015!

Semifinále první Česko-Slovenské MISS 2015 je za námi. Porota to neměla vůbec jednoduché. Dívky bez ostychu odhalily svou osobnost, kreativního ducha i svá krásná těla.

Do inovované soutěže krásy se přihlásilo téměř 200 dívek, slečen a maminek, z nichž jen jedna se stane první Česko-Slovenskou MISS 2015®. Soutěž, která vznikla z populárního regionálního projektu Dívka Šumavy, před pár dny obdržela registrační ochrannou známku a také světu představila svou finálovou desítku!

Po korunce krásy zatoužilo přes 30 dívek ze Slovenska, většina přihlášených však byly dívky a ženy z Čech. Odvahu přihlásit se, našlo i 6 krásných maminek. Do semifinále bylo na základě videocastingu pozváno 60 dívek, bohužel ne všechny našly odvahu či čas postavit se před odbornou porotu naživo.

Dívky se 2. května sjely ze všech koutů Čech i Slovenska do Plzně, kde již na ně čekala semifinálová porota. Porotu tvořili zástupci hlavních partnerů, oficiální fotograf Ivan Mladenov, majitelka Školy pro ženy, koučka Lenka Černá, stylistka Dita Bezděková a samozřejmě ředitelka soutěže, Pavlína Němečková.

„Již v prvním kole nás potěšila vysoká úroveň, zájem a kreativita, se kterou dívky, slečny i maminky do soutěže vstupovaly. Osobně jsme měli možnost poznat 30 úžasných osobností a vybrat JEN pětici Češek a pětici Slovenek nebyl lehký úkol.“

Semifinálový casting trval téměř celý den a odehrál se ve dvou kolech - pohovor s porotou a promenáda v plavkách.