Známe nového muže roku 2018

Známe nového muže roku 2018

V pátek 24. srpna našlo Česko svého muže roku 2018! Jak probíhal celý finálový večer v náchodském divadle a kdo se jím stal?

V pátek 24. srpna se v Náchodě konalo finále úspěšné soutěže Muže roku 2018, na které se přijely podívat mnohé známé osobnosti a moda.cz samozřejmě také nechyběla. Do Čech se kvůli této příležitosti přijel také podívat i nejkrásnější muž světa Mr. International, Seung Hwan Lee, který společně s Mužem roku 2017, Matyášem Hložkem, vyhlásili Muže roku 2018.

muž roku 2018

A kdo že to je? 

Mužem roku 2018 se stal čtyřiadvacetiletý strojař Jiří Kmoníček, který si získal mnoho žen nejen při přehlídce spodního prádla, ale také vtipným rozhovorem. 2. místo Muže roku získal, také čtyřiadvacetiletý, fitness coach Jakub Kochta z Olomouce. 3. místo v soutěži získal sedmadvacetiletý lékař Jakub Jurčák z Litoměřic

Muži během celého finále prošli řadou disciplín, ve kterých ukázali nejen svoji přitažlivost, ale také talent a schopnost vyjadřování. To finalisté ukázali již na začátku večera při krátkém rozhovoru se svými patrony, kterým odpovídali na záludné otázky. Nesměla chybět ani volná disciplína, ve které předvedli muži svůj talent, a je pravdou, že volná disciplína byla opravdu různorodá. K vidění byl tanec sólový i v páru, zpěv, vzdušná akrobacie, kulturistické vystoupení a mnoho dalšího. Nechyběla ani promenáda ve spodním prádle a přehlídka v oblecích. Během těchto disciplín se mohla porota rozhodnout, komu dají svůj hlas.

muž roku 2018

Doprovodný program

Když se zrovna po molu neprocházelo 12 finalistů, mohli účastníci show sledovat bohatý doprovodný program. O hudební část večera se postarali Pavel Calta, Markéta Konvičková, Václav Neckář, Ilona Csáková, Heidi Janků. Natálie Grossová a  Anička Slováčková. Moderování celého večera se ujala oblíbená moderátorská dvojice Karel Voříšek a Klára Doležalová

muž roku 2018

muž roku 2018

muž roku 2018

mzž roku 2018

muž roku 2018

muzroku.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram