Zpátky do školy s Dolce & Gabbana

Zpátky do školy s Dolce & Gabbana

První zářijový den je za dveřmi a jako každý správný rodič, chceme svým dětem dopřát alespoň na první den něco stylového až luxusního. Co si pro školáčky připravila značka D&G?

Protože konec léta znamená pro mnohá dítka začátek nového školního roku, nechybí v kolekci Dolce & Gabbana Podzim/Zima modely určené právě pro školáčky.

Je tedy čas dát dohromady vše, co budou děti do školy potřebovat. Kromě psacích a jiných potřeb je třeba pořídit nové pěkné oblečení na první školní den. A co aktovka, teplákovka, skutečně teplé a zároveň stylové oblečení nebo pořádná výbava do deště? Na to vše Dolce & Gabbana myslí!


V této části kolekce zaměřené na školní rok převládají jednoduché a pohodlné střihy, klidné barvy kombinované s kostkami a puntíky. Z materiálů jsou to především úplety a teplé svetry ale i nepromokavé materiály odolné větru.


A aby bylo dětem v zimním období opravdu teplo, jsou součástí kolekce Podzim/Zima 2014/2015 samozřejmě teplé kabáty a bundy, ale také vyšívané rukavice, boty, kukly a čepice, vždy s luxusními detaily.


Zdroj: dolcegabbana.com, swide.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram