Zpátky do školy v novém oblečení z podzimní kolekce C&A 2014

Zpátky do školy v novém oblečení z podzimní kolekce C&A 2014

C&A na podzim přichází s kolekcí určenou malým i velkým školáčkům. Školní období vyžaduje pořádné oblečení, které děti dostatečně zahřeje a poskytne jim pohodlí den co den.

S ranními přípravami do školy a hlavně s oblékáním přichází každodenní problémy. Dětem se nechce vylézt z pyžama natož z postele a raději než by si natáhly dlouhé kalhoty nebo punčocháče, k šatičkám by oblékly své oblíbené tepláky či šortky.

S novou dětskou podzimní kolekcí C&A to může být každé ráno mnohem snazší. Přináší dětem zajímavé oblečení, které není vůbec nudné.

Hlavně ti menší se budou každý den těšit na to, až si obléknou trička, mikiny, šaty i džínsy se svými oblíbenými Disney hrdiny, jako je třeba myšanda Minnie či hrdinové z pohádky Letadla. Kluci jistě nedají dopustit ani na vtipné dinosoury.

Starší děti jistě rády obléknou trendy punkrockový styl, který jim v této kolekci C&A přináší.

Kostkované kalhoty a košile, květované legíny i bundy jsou doplněné koženými křiváky a triky s rebelskými potisky, mezi kterými si vybere snad každý teenager.

I výbava na tělocvik musí být, proto v kolekci najdete také teplákové soupravy, trika a další pohodlné kousky nejrůznějších barev a barevných kombinací.

C&A myslí i na školkové děti. Ve školce dětem přeci nesmí chybět pěkné pyžámko a oblečení, které jim umožní maximální pohyb během nejrůznějších her.