Zpátky do školy ve znamení Preppy

Zpátky do školy ve znamení Preppy

Ať už vaše zářijové kroky povedou do lavic středních nebo vysokých škol, vyzkoušejte oblíbený preppy styl, který vás katapultuje do role třídního lídra.

Stylů oblékání je přehršle, proto se může velice snadno stát, že nemusíme trefit přímo ten váš. Téměř s určitostí ale můžeme říci, že Preppy je styl, kterým zabodujete a to nejen ve škole.

Preppy, jenž se v padesátých letech zrodil na prestižních amerických univerzitách, totiž není jen oblékáním, ale i životním stylem. Jakmile mu propadnete, okamžitě si uvědomíte, že jste připraveni na jakoukoliv situaci. Vždy budete nad věcí a vaše sebevědomí zesílí.  

Preppy je střízlivý, umírněný, konzervativní. Proto se vyhýbá jakýmkoliv potiskům formou sloganů a podobně. Zkrátka v jednoduchosti je síla, proto bychom to v tomto případě neměli přehánět ani s kombinováním jednotlivých kousků jednoznačně odpovídajících skutečné sportovní eleganci.

Ta se také stala životní motivací pro značky jako GANT nebo Tommy Hilfiger, které svá jména na tomto stylu vybudovaly.

Co vám k dokonalému preppy looku nesmí chybět?

Jeho hrdým představitelem jsou button-down košile, saka a blejzry, lehké svetříky a vesty do V včetně rozepínacích cardiganů a slim-fit džínsy nebo kalhoty typu chinos, které mohou mít kratší ne-li ohrnuté nohavice. Stejně tak se ale neobejdete bez stylového polotrička s límečkem.

 

Líbí se vám oblékání ve stylu preppy, nebo byste raději volili něco rebelštějšího? 

 

Zdroj foto: pinterest, Tommy Hilfiger, answear.cz, zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram