Zprávy z módy: Co si na svém prvním královském turné oblékla těhotná Meghan Markle?

Zprávy z módy: Co si na svém prvním královském turné oblékla těhotná Meghan Markle?

Nová královna těhotenského stylu je bezpochyby Meghan. Co měla na sobě den po dni, čtěte níže….  

Těhotná vévodkyně

Jak být nenásilně šik, má nová vévodkyně přímo v genech. Její stylový šatník je důkazem vybraného vkusu, mix návrhářských i konfekčních šatů i jednotlivých kousků šatníku, lodiček i bot bez podpatku a elegantních doplňků. Meghan se stala nejšťastnější ženou na světě, když hned první den v Austrálii oznámila spolu se svým manželem princem Harrym, že je těhotná. Dokonale zkombinovaný šatník, který průběžně nosila na královském turné a návštěvách, nádherně korespondovalo s její osobností i počínajícím těhotenstvím. Pozitivní energie z nastávající maminky přímo čišela. 

Podle královské etikety

Meghan je přirozeně krásná a jako bývalá americká herečka ví, jak se má na veřejnosti chovat. Je samý úsměv, přátelská gesta a působí velmi mile. Spolu s princem Harrym jsou pokaždé sladěni do podobných tónů barev a podle příležitosti i oblečeni vhodně tak, jak předepisuje královská etiketa. Meghan nosila po většinu turné šaty volné kolem bříška. Jen při dvou příležitostech si oblékla šaty tzv.na tělo. Její krásná silueta se začínajícím těhotenstvím byla ve večerní róbě obrázkem štěstí a radosti. Princ Harry nezapomněl svou ženu doprovázet stejně stylově oděn a nemohl z ní spustit oči. 

Elegance sama

Nová vévodkyně je mistryní v kombinacích barev, které jsou stálými klasikami jako černá a bílá, modrá a bílá nebo tělová a červená. Co je na Meghan velmi přitažlivé, je to, že její jednoduché, přesto však promyšlené detaily veškerých outfitů, působí nenásilně. Styl není překombinovaný nebo strojený či snaha vyniknout příliš okatá. Meghan sluší výrazné barvy, a to stačí podtrhnout jen šaty a nenápadnými botami či kabelkou.Vévodkyně si oblíbila košilové šaty v decentní délce pod kolena a páskem v pase. Také jsou pro ni jak dělané! 

Byznys styl

Meghan se nesnaží být za každou cenu hvězdou. Ona je jí přirozeně. To je její tajemství. Ladné držení těla, minimální make-up, příjemné vystupování a elegantní minimalismus se slušivými střihy. Pro občasné uvolnění doplní šatník proužky nebo květinovým vzorem, ale drží se striktně byznys uniformy, která jejímu malému bříšku velmi sluší. 

                              

Oficiální královská návštěva u protinožců trvala 16 dní a po celou tu dobu si Meghan držela dokonalou image, ať už na oficiálních akcích nebo při soukromých chvílích. 

Zdroj; cospomolitan.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram