Zprávy z módy: Meghan Markle odmítá nosit šaty své kamarádky návrhářky Victorie Beckham

Zprávy z módy: Meghan Markle odmítá nosit šaty své kamarádky návrhářky Victorie Beckham

Krásná vévodkyně na sebe prozradila i to, co nechtěla. Značku Victoria Beckham odmítá z jednoho jediného důvodu!

Nečekané přátelství

Meghan Markle se po trvalém přestěhování z USA do Anglie skamarádila s Victorií Beckham. V pozadí královské rodiny se celebrity a šlechta scházejí, kamarádí a pravidelně vídají na večírcích. Meghan si padla do oka s Victorií. Co se však začalo v médiích řešit, bylo to, že i přes velké kamarádství nenosí Meghan žádné modely od Victorie. Módní svět doslova pitval, co má Meghan ve svém šatníku. Nenašli nic od značky VB. Návrhářka Beckham je přece celosvětově úspěšná. Proč tedy Meghan nepropadla elegantním modelům od kamarádky návrhářky?

Jasný důvod

Vévodkyně nechtěně prozradila důvod minulý rok v rozhovoru pro anglický časopis Glamour. Přiznala, že se s Victorií kamarádí, ale její šaty jsou spíše vhodné pro někoho s delším trupem. Jí se líbí šaty košilového střihu, rozevláté, lehounké a ženské. Nosí je ráda s krátkými saky a bundami. Victoriiny modely ji přijdou upjaté, sice elegantní, ale až příliš zaměřené na dlouhé ženské torzo. Už dlouho se čekalo na oděv ušitý na míru od Victorie pro Meghan, ale po této kritice se návrhářka asi nebude radovat. Bývalá zpěvačka je nechvalně známá svou urážlivou povahou.

Meghan má svůj styl

Meghan nosí ráda jiné střihy, než momentálně nabízí značka VB. Není tedy divu, že styl jí cizí odmítá. Podle slov Meghan nemá odpovídající siluetu alá vysoká, štíhlá modelka. Bývalá herečka o sobě řekla, že je spíše menšího vzrůstu a má raději delší, volnější šaty, ve kterých může volně dýchat. V americkém seriálu Suits kde hrála, musela totiž nosit velmi upnuté modely. V reálném životě chce pohodlí. A to jí musí návrhářka Victoria Beckham nabídnout, aby si Meghan její šaty oblékla. 

Zdroj; vogue.com.au, hellomagazine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram