Zuhair Murad ani v Resortu 2018 nepolevuje ze svých pohádkových looků

Zuhair Murad ani v Resortu 2018 nepolevuje ze svých pohádkových looků

Přestože návrhář čím dál tím více slýchá o módě nositelné na den, nepolevuje ze své lásky k velkým róbám a večernímu looku.

Dvě blonďaté modelky, desítky luxusních večerních modelů a sem tam kousek, který by byl nositelným také během dne. Zuhair Murad svou Resort kolekci 2017 sice možná lehce přizpůsobil každodennímu stylu, patrné to ale zrovna dvakrát nebylo. My mu to však za zlé nemáme, někdo se narodil pro svatební šaty, někdo pro minimalistický look a jiný pro dechberoucí, blyštivé a pohádkové večerní róby, které by si hned mohla obléknout každá moderní princezna. 

Murad zabrousil hned k několika populárním odstínům v čele s baby blue a baby pink. Jeho rozšířené nohavice kalhotového kostýmu a flitry pošité klopy saka s hlubokým výstřihem by se daly možná považovat za vstřícný krok k požadavkům klientů, aby navrhoval více denní módy, i tak je to ale daleko za hranicí basic kousků. 

Krajky, volánky, jemnost splývavých materiálů a romance v květinových vzorech daly za vznik nové kolekci, která potvrzuje jedinečnost Muradova stylu, i přesto, že v ní najdeme několik kousků na denní nošení. Protože jak vidno, i denní módu umí udělat s tím pohádkovým nádechem.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram