Zvětšení rtů pomocí kyseliny hyaluronové

Zvětšení rtů pomocí kyseliny hyaluronové

Každá žena touží po krásných, vyplněných a někdy i větších rtech. V dnešní době je několik způsobů, jak těchto vlastností, pokud jimi neoplýváte, jednoduše nabýt. Jednou z variant je aplikace kyselinou hyaluronovou.

Velice často můžete na sociálních sítích, jako je především instagram, vidět dívky a ženy, které se pyšní většími rty, než jim nadělila sama příroda. Není to žádný tajemný trik. Ve světlech reflektorů se několik posledních let blýská kyselina hyaluronová. A o co vlastně jde?

Kyselina hyaluronová

Tato kyselina je látka, která se běžně v našem těle nachází a váže se na kolagen a elastin. Díky ní nabývá naše pleť na pružnosti a klouby na ohebnosti. Nově ji však lze využít i k estetickým úpravám, které ženy velice často využívají.

Aplikace

Jsou dva základní druhy, jak lze hyaluron aplikovat. Vpichy zasíťované a nezasíťované. Obě nejsou časově nijak náročné, společně s natřením balzámu na znecitlivění zabere celá tato sranda cca 40 minut. Nezasíťovanou aplikaci může provádět zkušená kosmetička s obdařeným certifikátem, tzv. hyaluron pen. Vpichy tedy nejsou přímo z injekcí, ale ze speciálního pera, který dostává do rtů kyselinu a ta se přirozeně rozprostře. Zasíťovaná aplikace přímo jehlami může však pouze doktor, který tvaruje injekcí rty do krásy vždy lokálně. Tento způsob i vydrží o několik měsíců déle než od kosmetičky, proto se doporučuje pro první aplikaci nepřímo jehlami, ale speciálním nezasíťovacím perem, kdy efekt trvá cca půl roku. Cenově se varianty aplikace od sebe extra neliší. 

Před a po

Často ženy před aplikací vlastně nevědí, jak po ní budou vypadat. Proto je to velký risk a je potřeba se nad tím na delší dobu zamyslet a zodpovědět si s jistotou, že do toho chcete jít. Po aplikaci rty nabydou do větších rozměrů, než které nakonec budou těmi stálejšími. Otok po zákroku splaskává i několik dní. U někoho několik hodin. To je individuální doba. Proto si najděte raději více času a neplánujte si na den D nic významnějšího, ať nemáte zhroucené plány a zbytečně nejste nešťastná. Pamatujte, otok je mnohem větší než nakonec zůstávající efekt kyseliny hyaluronové.

Čeho je moc, toho je příliš

Oblíbené přísloví, které v tomto tématu není vůbec šlápnutím vedle. Estetická změna není trvalá, na rozdíl od botoxu, ale i v tomto směru se dá něco pokazit. Proto je lepší postupovat s chladným rozumem a nechat si rty zvětšovat postupně. Na aplikaci si vždy můžete zajít vícekrát, podle vašich představ. Ale odstranění kyseliny ze rtů je velice bolestivé, proto je lepší se nechtěnému efektu raději vyhnout střízlivými změnami.

Zázračná kyselina

Zvětšení rtů touto metodou má i další efekty. Vaše rty nejen nabydou na objemu, ale budou i vláčnější a hydratující. Rty však nejsou jediným místem, kam lze aplikovat hyaluron. Častěji vyhledávanější je především u starších žen podobná aplikace výplně vrásek či jiných estetických nedostatků v důsledku stáří a ztráty pružnosti pokožky.

foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram