Zvířecí surovost v podzimní kolekci 2017 - Balmain graduje

Zvířecí surovost v podzimní kolekci 2017 - Balmain graduje

Oliviera známe jako mladého kluka s jasnou vizí. Kluka, co navrhuje z kůže, přidává cvoky, dolaďuje do ducha rocku a punku. Podzim 2017 je jiný!

Olivier Rousteing patří mezi výrazné osobnosti módního průmyslu. Zasloužil se tím naprosto po právu a sám. Svou podzimní kolekcí 2017 nás opět utvrdil v přesvědčení, že jeho práce nemá obdoby. Že se jedná o návrháře, který si neláme hlavu s konvencemi a aktuálními trendy, víme dávno. Běžně navrhuje kolekce v motorkářském duchu. Tedy hodně kůže v nejrůznějších úpravách a podobách, stříbrné nebo zlaté kování na detailech, vysoké podpatky a trochu sexapeealu. V posledních sezónách dal prostor také romantické části ženského šatníku a uvedl několikery dlouhé barevné šaty. Na podzim 2017 se ovšem jeho tradiční styl očividně vrátil silnější než kdy dřív! 


Zvířecí surovost - kůže jen převázané páskem, naprostý naturalismus v provedení jednotlivých kusů oblečení, potisk zebry, hadů, krav i divokých šelem. Ať už se jedná o přírodní nebo ekologické kůže, tak či onak je dost možné, že Rousteing pobouří ochránce přírody. Modely doplňovalo ostré kouřové líčení a šperky. Skoro padesát modelů bylo postaveno právě na motivech volné a tvrdé přírody a jejich obyvatel, posledních dvacet modelů se trochu zklidnilo a přineslo klasický Balmain styl - černá kůže, černý průsvitný šifon a důraz na erotickou složku módy.


vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram