3 hlavní trendy léta 2017!

3 hlavní trendy léta 2017!

Je jich spoustu, ale většina z nich se kryje s těmi loňskými. My jsme vybrali 3 největší trendy, které nás čekají v létě 2017!

VÝŠIVKY

Trend číslo jedna, který rozhodně nejde přehlédnout. Módní návrháři i běžně dostupné řetězce znovu probouzí k životu trend denimu spolu s výšivkami. Často teď narazíte na šaty s menší či větší výšivkou, vzory podobné lidovým krojům, kožené bundičky pošité růžemi nebo mladistvými nápisy a také džínové bundy, sukně a kalhoty se spoustou květin. Výšivky jsou totiž v roce 2017 primárně o růžích a květinách obecně!

ZKRÁCENÉ TOPY SE SPADLÝMI RAMENY

Odhalená ramena? V létě 2017 nezbytnost a mimo to samozřejmě velmi praktická věc, protože si nejen celá ramena krásně opálíte, ale také vás nikde nebudou škrtit ramínka. S tím se však pro spoustu žen pojí noční můra jménem samodržící podprsenky nebo balkonetky bez ramínek. Ne každé ženě jsou podprsenky bez ramínek příjemné, trend odhalených ramen si je však vyžaduje. Jelikož mají topy často přes prsa střižený volán, nemusíte se bát vyrazit i bez podprsenky, nic nebude vidět.

BOHÉMSKÉ SUKNĚ A ŠATY

Bohémský styl tu letos není poprvé, na scénu se potichu a postupně vkrádá již více let. V roce 2017 však graduje! Nosí se desítky prstýnků, náramků, náhrdelníků i pásků. Primárně ale bude stačit, oživíte-li své skříně jedněmi šaty s bohémským vzorem nebo maxisukní. Pak už stačí jen na zápěstí navléci pár těch náramků, na nohy obout gladiátorky a bohémský styl už nic nezastaví...

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram