3 tipy na plavky, ve kterých vás nikdo nepřehlédne!

3 tipy na plavky, ve kterých vás nikdo nepřehlédne!

Klasické bikiny doma máte, ale říkáte si, že by to letošní léto chtělo něco víc extra? Pak máme tři žhavé tipy.

Pruhy Calvin Klein

Značka Calvin Klein se na léto 2017 vytáhla. Uvedla několik starších a několik nových plavkových modelů, které přitáhnou pozornost snad každého. Dvoudílné plavky s kontrastními zapínacími pruhy okolo těla, které mohou na první pohled mást a působit jako jednodílné plavky nabízí CK v několika odstínech. Jen doporučujeme se v nich moc neopalovat nebo si na opalování černý pruh rozepnout. 

Horní díl 1 349 Kč ; Spodní díl 1 099 Kč

Výrazná barva

Také druhý model patří Calvin Klein. Jeho modré, oranžové a růžové plavky s populárním crop-topovým vrškem a logem značky stojí někde na pomezí elegantních a sportovních plavek. S jistotou je díky tomu můžete obléct na obě dvě příležitosti. A dokonce nejsou ani tak drahé! Podívejte se také na další odstíny a vyberte si ten, který vám padl nejvíc do oka. Tyhle letos totiž musíte mít!

Horní díl 799 Kč ; Spodní díl 669 Kč

Jednodílné a přece sexy

Jednodílné plavky dosáhly na stupnici popularity pěkně vysokého čísla. Jejich návrat se definitivně zpečetil. Léto 2017 si říká o jednodílný model i u mladých a štíhlých dívek. Výrobci jednodílných plavek se snaží dokázat, že mýtus o tom, jak jednodílné plavky mají být určeny jen pro ženy při těle, je nesmysl. Pokud nepotřebujete zakrývat žádné partie, vybírejte mezi modely, které zase tolik nezahalují. Na trhu se jich teď nachází spousta. (Podívejte se třeba tady.)

Plavky Lorin 969 Kč

mikuta.nu ; answear.cz ; bibloo.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram